SUZANA PEROVIĆ PREKINULA TIŠINU! Prošlo je 10 meseci od brutalnog rijaliti batinanja: Sad živim OVAKO!
Foto: Damir Dervišagić

oglasila se

SUZANA PEROVIĆ PREKINULA TIŠINU! Prošlo je 10 meseci od brutalnog rijaliti batinanja: Sad živim OVAKO!

Stars -

Bivša zadrugarka i pevačica Suzana Perović prekinula je medijsku tišinu deset meseci nakon velike rijaliti drame koju je doživela, te progovorila o svemu onome o čemu se i danas priča. Ona je, naime, oštro demantovala da ima bilo kakav kontakt sa Đuričićem, ističući da živi jedan normalan život, sa svojom porodicom.

"Nemam veze sa tom pričom, imam svoj žviot. Imam potpuno svoju priču. Nisam ni u kakvom kontaktu sa Mikijem. Ne interesuje me. Imam sasvim novu životnu priču, ne znam više kome da se obratim? Potpuno mi je besmisleno. Preterana je čitava priča, ali dosta bre više. Čovek ima svoj život. Da li je normalno da ljudi da pišu da služi da kaznu i da se viđa sa mnom? Vi mislite da sam ja u ovome toliko luda, on ima zabranu meni da priđe. Normalan porodičan život vodim sa svojom porodicom", izjavila je Suzana.

Podsetimo, u protekloj sezoni "Zadruge" pčelar je Suzani udario šamar, a Nadeždu Biljić udario drvenim štakama. Odmah je bio diskvalifikovan, a ubrzo nakon toga određen mu je pritvor od 30 dana, da bi potom dobio i nanogicu u kućnom pritvoru.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track