VODITELJKA IMA NOVU LJUBAV: Dušica Jakovljević ljubi mlađeg dečka! Sve puca od STRASTI (FOTO)
Foto: Paparazzo lov Printscreen

Uhvaćena na delu

VODITELJKA IMA NOVU LJUBAV: Dušica Jakovljević ljubi mlađeg dečka! Sve puca od STRASTI (FOTO)

Stars -

Voditeljka došla po mladića u njegovu zgradu, pa se s njim odvezla do stana, ali su se prvo ljubili nekoliko minuta.

Dušica Jakovljević ima novog dečka, i to, po svoj prilici, mlađeg od sebe.

Voditeljka je pre nekoliko meseci izjavila kako svoj privatni život neće davati medijima na tacni. Ipak, Dušica nije mogla da nasluti da će je ekipa „Paparaco lova“ pratiti nakon jednog snimanja emisije i „uhvatiti na delu“.

Ona je iz studija u Šimanovcima sela u svoj automobil i uputila se ka gradu, a najpre je svratila u prodavnicu po namirnice. Potom se odvezla do jedne zgrade, iz koje je izašao visoki mladić u trenerci boje trule višnje. Njih dvoje su krenuli put Dušičinog naselja, a kada su se parkirali, krenuli su u „akciju“.

foto: Paparazzo lov Printscreen

Voditeljka i njen novi dečko su se strasno ljubili nekoliko minuta, ne mareći na koronavirus. Potom su izašli iz automobila, a ekipa „Paparaco lova“ je snimila kako njen novi dečko izgleda. U pitanju je javnosti nepoznat mladić, a sudeći po izgledu, deluje mlađe od nje. On je, kao pravi džentlmen, poneo kese iz prodavnice i uneo ih u zgradu, a Dušica se sve vreme smeškala, gledala u njega i pućila mu se.

Inače, Dušica je nedavno objavila fotografiju na Instagramu kojom je pokrenula spekulisanja da ima novog dečka. Ona je ležala nasmejana, a na slici se videla i ruka muškarca sa tetovažama koji je grli.

Miriše ananas Maca ne mari za virus

Dragan Marinković Maca ne plaši se koronavirusa. On je snimljen kada je išao da zameni gume u auto-servisu. Kada je završio, svratio je do prodavnice da kupi voće, a kako bi proverio da li je ananas dobar, počeo je da ga njuši. Maca je mirisao voćku, ne razmišljajući da li ju je neko pre njega pipao, a kada je izabrao odgovarajuću, stavio ju je u kesu.

foto: Paparazzo lov Printscreen

Kurir / J. S, Foto: Paparazzo lov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track