Najnovije vesti

SNEŽANA DAKIĆ O MIKI ALEKSIĆU: Nisam pustila ĆERKU da ide u njegovu školu da bi je PONIŽAVAO! SVI NJEGOVI POSTUPCI SU POREMEĆENI!
Foto: Printscreen Pink Tv, Dado Đilas

besna

SNEŽANA DAKIĆ O MIKI ALEKSIĆU: Nisam pustila ĆERKU da ide u njegovu školu da bi je PONIŽAVAO! SVI NJEGOVI POSTUPCI SU POREMEĆENI!

Stars

Voditeljka Snežana Dakić gostovala je u jutarnjem programu gde se govorilo o slučaju Miroslava Aleksića kojeg su nekoliko devojka, koje su pohađale njegovu školu glume, optužile da ih je silovao i seksualno uznemiravao. 

Snežana se dotakla Mikinih metoda u čuvenoj školi, te je istakla da ona nije želela da upiše svoju ćerku kod njega na časove. 

Miroslav Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

"Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku u tu školu jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, kada sam ja čula da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, što se i znalo. Smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete. Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja dete nisam dala u tu školu i to je dobro", rekla je Snežana i dodala:

"Svi ti njegovi pristupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje", objansila je voditeljka u "Novom jutru". 

Snežana Dakić
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...