KIJA KOCKAR ZAPALILA DUBAI! Pevačica objavila fotku iz bazena: Preplanuli ten i BUJNE GRUDI u prvom planu! Komentari PLJUŠTE! FOTO
Foto: Printscreen

vrelo

KIJA KOCKAR ZAPALILA DUBAI! Pevačica objavila fotku iz bazena: Preplanuli ten i BUJNE GRUDI u prvom planu! Komentari PLJUŠTE! FOTO

Stars -

Kija Kockar svakodnevno deli sa svojim pratiocima na Instagramu kako se provodi u Dubajiu, a sada je fotografijama iz bazena "zapalila" društvene mreže.

Ona je poslednjim objavama pokrenula lavinu komentara. Naime, ona je pokazala izvajano telo u kupaćem kostimu.

Kija je, naime, pozirala prvo u bazenu i slikala stomak i noge. Bujne grudi je istakla u prvi plan, a komentarina račun njenog izgleda su se nizali.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Kija je nedavno priznala šta je najluđe što je učinila iz ljubavi.

"Udala sam se, to je najluđe što sam uradila iz ljubavi, a ono najluđe što su oni činili... (smeh) Svi su gledali... Ja ljubav i dalje negujem i nikako nisam izgubila veru u ljubav, vernost, poštovanje, ljubav između prijatelja, partnera, porodice. Ne nedostaje mi ljubav jer sam ispunjena u svakom smislu", pričala je Kija nedavno.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:21

KIJA KOCKAR NAŠLA ZABAVU U DUBAIJU: Pevačica vrele noći provodi na posebnom mestu, niko neće smeti da se KAČI SA NJOM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track