JELENA JE PRE 10 GODINA RASKINULA SA BOSILJČIĆEM! PRVI PUT O TEŠKOM PERIODU: Nisam htela da ispadnem JADNICA!
Foto: Damir Dervišagić

NIKO NIJE ZNAO

JELENA JE PRE 10 GODINA RASKINULA SA BOSILJČIĆEM! PRVI PUT O TEŠKOM PERIODU: Nisam htela da ispadnem JADNICA!

Stars -

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najlepših parova sa domaće javne scene, a pevačica je sada ispričala zanimljivu anegdotu vezanu za svoju pesmu.

Pevačica otkriva da joj je jedna pesma ponuđena u periodu kada su ona i Ivan imali krizu u vezi. Pre 12 godina, nakon nešto više od godinu dana zabavljanja, Jelena i Ivan raskinuli su vezu, a baš tada napisana je balada čiji stihovi glase "Da mi je da mi se vrati moj dragi”, ali je pevačica tada odbila da je otpeva.

Jelena Tomašević
foto: Vladimir Šporčić

Međutim, dve godine kasnije, kada je usledilo pomirenje sa Bosiljčićem, na predlog svog sadašnjeg supruga, Jelena je ipak otpevala stihove koji su opisivali jedan težak period u njihovim životima.

"Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš", ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Damir Dervišagić

"Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?", ispričala je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest", na TV "K1".

Od trenutka kada su se pomirili, Jelena i Ivan više se nisu razdvajali. Venčali su se i dobili ćerku Ninu, a danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

Bonus video:

01:32

NEMA VEZE SA GLUMOM! Pre nego što je se PROSLAVIO popularni glumac radio za šalterom! A ima i RETKU DIPLOMU! (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track