OSTAVI SVE IZA SEBE, VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! Isplivala privatna prepiska Darka Lazića s PEVAČICOM, sve pršti od emocija! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nerazdvojni

OSTAVI SVE IZA SEBE, VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! Isplivala privatna prepiska Darka Lazića s PEVAČICOM, sve pršti od emocija! (FOTO)

Stars -

Pevač Darko Lazić nedavno se našao u žiži interesovanja kada je njegova verenica Marina Gagić otkrila da četiri meseca nisu zajedno.

Darko je dugo krio da nije više sa Marinom, a potom je i on potvrdio da je došlo do raskida.

On je sada na Instagramu objavio privatnu prepisku sa kumom Andreanom Čekić, koja mu je očigledno najveća podrška.

Darko Lazić, Andrijana Čekić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

"E, kume neka ti je sa srećom i želim ti život iz snova, budi siguran da sve možeš! Ti si je*eni Darko Lazić! Sve ostavi iza sebe, razmišljaj o svojoj sopstvenoj sreći i šta sve ovih dana možeš. Volim te najviše na svetu i ponosna sam na tebe", napisala je, pa nastavila:

"Ja ću uvek da te podsetim ko si. Ti si kume neko ko ostavlja trag u vremenu. Imaš milion razloga da budeš srećan, a milione činiš srećnima. Zaslužio si da živiš u svetu, među ljudima koji su 'krem de la krem', jer si ti taj! Imam baš dobar osećaj", navela je Andreana.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Darko joj se javno zahvalio na lepim rečima:

"Nema reči kojima bi opisao koliko volim ovu osobu! Moj kum, moja krv. Volim te", napisao je folker.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:17

DARKO LAZIĆ U ZAGRLJAJU OVE PLAVUŠE: Zvezda Granda bila sa pevačem u kafani, njoj sevnule gaćice, a on joj pokazao SREDNJI PRST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track