Najnovije vesti

DUGUJU OGROMAN NOVAC, A ŽIVE NA VISOKOJ NOZI! Pozajmljuju za STANOVE i albume: Estrada u KREDITIMA do guše!
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

OTPLAĆUJU BANKAMA

DUGUJU OGROMAN NOVAC, A ŽIVE NA VISOKOJ NOZI! Pozajmljuju za STANOVE i albume: Estrada u KREDITIMA do guše!

Stars

Mnoge poznate ličnosti nisu u dobroj finansijskoj situaciji, iako se mnogi trude da predstave sebe kao holivudske zvezde sa milionima na računu. Mnogi od njih podigli su kredite, neki za nekretnine, neki za albume, a neki i da bi održali nastup.

Goca Tržan
foto: Printscreen

Goca Tržan podigla je pre mnogo godina kredit za stan, a za medije je rekla da život sa tom obavezom nije lak, iako sada ima tezge.

– Nije počelo ne znam koliko da se radi, nije to taj intenzitet od ranije. Međutim, ja kredit svakako otplaćujem na vreme, tako sam vaspitana – da prvo platim državi ono što treba. Nije da mi kredit nije omča oko vrata, divim se ljudima koji ga stalno uzimaju. Ali, ceo svet živi uz pomoć zajma i svima je teško kad nekome duguju. Ja svoj kredit jedva čekam da otplatim – zaključila je Goca , koja je ranije otkrila da plaća ratu 330 evra.

Vesna Dedić
foto: Mondo

Ovaj teret i dalje ima voditeljka i književnica Vesna Dedić, jer otplaćuje ratu za stan.

– Taj kredit sam podigla, recimo, 2004, 2005. godine. U ono vreme kad su se pojavili švajcarski franci. Već sam davala hiljade izjava na tu temu, a nisam ni prva ni jedina u onoj grupi od 30, 40 hiljada ljudi, zaboravila sam, koji su prosto uzeli te kredite u švajcarskim francima i zaista je 15 godina bilo jako teško. Meni je cela plata išla za taj kredit. I onda sam pre dve, tri godine uspela da refundiram u evre i otad je zaista podnošljivije. Uvek sam bila redovna, kad su rate u pitanju – ističe Dedićeva.

Milica Pavlović
foto: Printskrin/Instagram

Milica Pavlović od nule je sve stvorila radom, ali i pored brojnih nastupa, odlučila je da za album “Zauvek”, koji je izdala 2018. godine, podigne kredit.

– Ja sam za svoj treći studijski album podigla kredit. To je bio trenutak kada ja zarađujem lep novac od koga živim, ali tada shvatam da spotovi moraju biti na višem nivou od prethodnog albuma i da ja u tom trenutku nemam dovoljno novca za to. Okej, banka, dobar dan, podižem kredit – iskreno je rekla Pavlovićeva jednom u emisiji „Zvezde Granda Specijal”.

Milica Todorović
foto: ATA images

Milica Todorović u najgore vreme koronavirusa osim kredita, plaća je i svoje muzičare s kojima sarađuje. Ipak, ona je istakla da je kredit za stan morala da uzme, jer “ne barata dobro s novcem”.

– Nisam mogla u kešu da kupim stan jer nikad nisam dobro baratala novcem. Podigla sam kredit, koji i dalje otplaćujem. Stan nije bio nimalo jeftin, ali baš sam želela da živim blizu mog kuma Stevana Anđelkovića. Nagovorio me je da se zarobim kreditom, tako da je on kriv za sve. Šalim se! Redovno plaćam svoje obaveze, iako ne nastupam trenutno. Imam ušteđevinu kojom sve pokrivam – otkrila je tada Todorovićeva “Hit Informer”.

Ana Bekuta
foto: Printskrin/Premijera

Ana Bekuta je, takođe, prošle godine istakla da ima kredit, Stefan Živojinović je želeo da se osamostali pa je isto pozajmio novac od banke, dok je Toni Cetinski čak podigao kredit ove godine kako bi imao sve uslove da održi nastup.

Toni Cetinski
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./24sedam

Bonus video:

MOĆNI DEKOLTE I ŠLJOKICE SVUDA PO TELU: Anastasija se doterala kao za PISTU, pa se snimila kako pevuši i đuska! (VIDEO)
00:11

MOĆNI DEKOLTE I ŠLJOKICE SVUDA PO TELU: Anastasija se doterala kao za PISTU, pa se snimila kako pevuši i đuska! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja