GLUMAC JAVNO ISPROZIVAO SVOJE KOLEGE: Bolji sam od njih, iako su oni POPULARNIJI! ŽESTOKO POTKAČIO ZORANA PAJIĆA
Foto: Kurir televizija

rat poznatih

GLUMAC JAVNO ISPROZIVAO SVOJE KOLEGE: Bolji sam od njih, iako su oni POPULARNIJI! ŽESTOKO POTKAČIO ZORANA PAJIĆA

Stars -

Glumac Dušan Kaličanin priznao je da smatra da je bolji glumac od svih svojih popularnijih kolega!

Naime, na pitanje voditeljke Jelene Nikolić za koga smatra da je popularniji od njega, a gori glumac, Kaličanin je imao vrlo samouveren odgovor.

- Svi. Ja sam toliko darovit i pun transformacija. Prvo, pozdrav za Kusturicu, ja ne znam šta se dešava. Idemo dalje, Dragan Bjelogrlić, svi mlađi i stariji. Žao mi je, ali istina je. Zašto da se lažemo - samouveren je bio glumac.

Dušan Kaličanin
foto: Kurir televizija

Kaličan je potom i direktno rekao da je on u poređenju sa Zoranom Pajićem, definitivno bolji glumac.

- Samo hoću da kažem, od Zorana Pajića sam definitivno bolji glumac. To mogu konkretno i direktno da kažem, hteo ne hteo nema gde sa scene, provedemo sat i po zajedno. Možda me i mrzi, više puta me je ubijao u projektima, deset godina se susrećemo već - rekao je glumac.

Dušan Kaličanin
foto: Kurir televizija

Naime, Pajić i Kaličanin godinama već zajedno sarađuju. Pored toga što su zvezde serije "Istine i laži", radili su zajedno i na pozorišnim projektima poput komada "Strah od leptira".

Dušan Kaličanin
foto: Kurir televizija

U jednom od intervjua Kurira, Kaličanin otkrio je da se prijateljstvo između njega i kolege Zorana Pajića rodilo na snimanju serije "Istine i Laži".

- Upoznali smo se na snimanju filma "Jesen stiže, Dunjo moja" Ljubiše Samardžića. Ostao sam vezan za Zorana, a prijateljstvo se rodilo na snimanju seriju - rekao je tada za Kurir Dušan Kaličanin.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track