02:06

Komšije iz rodnog kraja TEŠKO OSUDILE folkera: Neće više smeti PRED OČI DA IM IZAĐE

šokantno

OVO ĆE DARKA LAZIĆA SLOMITI! Komšije iz rodnog kraja TEŠKO OSUDILE folkera: Neće više smeti PRED OČI DA IM IZAĐE (VIDEO)

Stars -

Darko Lazić napravio je još jedan veliki saobraćajni prekršaj, a ekipa Kurir televizije je odlučila da poseti njegov rodni kraj Brestač i pita meštane da iskomentarišu novu nevolju u koju je zapao poznati folker.

Pevač je, da podsetimo, priveden zbog prekoračenja brzine. Vozio je 117 kilometara na čas na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 kilometara na čas.

Podvrgnut je i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Ovo su samo neki od komentara komšija Darka Lazića.

- Svi mi vozimo u pijanom stanju. Ajde, ko ne vozi? Kad odemo na slavu i popijemo svi vozimo u pijanom stanju. Normalno da daje loš primer jer je javna ličnost - istakao je komšija Savić.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Ne opravdavam ni slučajno. Koliko se sećam on je imao slične slučajeve. Jedva je ostao živ. Mlad i uspešan čovek, umesto da fura dalje, on luduje. Šta mu to treba. Sad smo trenutno u njegovom selu. Fino mesto, dobri ljudi. Zašto je on takav, nemam pojma. Nama Srbima ne treba rat, nama je dovoljno da nam daju dobri automobili od preko 2.000 kubika i nas nema za dve godine - rekao je komšija Polić.

Darko Lazić
foto: Nenad Kostić

- Nije u redu. Vozio je 117 na sat, a ograničenje bilo 80. Čuo sam i da je izgubio vozačku još 2013. godine. Nije lepo, može nekoga da povredi usput - rekao je jedan od komšima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track