ŠTA SVE POSEDUJE MIŠA GROF: Kuću u centru Beograda, 18 stanova, GROBNICU od pola miliona €, galerije, a ovo je BEZOBRAZNO SKUPO
Foto: Kurir/Ana Denda, Facebook, Nenad Kostić

sve je na njegovo ime

ŠTA SVE POSEDUJE MIŠA GROF: Kuću u centru Beograda, 18 stanova, GROBNICU od pola miliona €, galerije, a ovo je BEZOBRAZNO SKUPO

Stars -

Vitor Ristović, poznatiji Miša Grof, počeo je rat sa udovicom pokojnog sina Nikolinom Pišeg za nasledstvo. Pošto su dali četrdeset dana Vidoju Ristoviću, počelo je prepucavanje oko nekretnina, umetnina i novca između svekra i snaje.

Kako je Miša Grof rekao za Kurir, sve nekretnine se vode na njega jer ih je i on nasledio od svog dede. Miša Grof je otkrio šta sve poseduje.

1 / 7 Foto: Kurir

"Ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof za Kurir, pa dodao da je njegov pokojni sin skupljao antikvitete, koje će pokloniti najverovatnije istorijskom muzeju. Miša je dodao i da je imao šest galerija, antikvarnice...

Miša Grof, kako su pisali mediji, u svom vlasništvu ima impozantne umetnine, kao i umetničke slike vredne i po 100.000 evra.

Podsetimo, Nikolina Pišek je za Kurir ranije rekla da njen svekar njoj i njenoj ćerki uskraćuje zakonski nasleđena prava.

“Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio.

Bonus video:

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track