LUKSUZNA VILA MILOŠA BOJANIĆA NA OBALI MORA ODUZIMA DAH! Sva u staklu i kamenu, a prodaje se za MILION I PO EVRA! Evo kako izgleda
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

LUKSUZNA VILA MILOŠA BOJANIĆA NA OBALI MORA ODUZIMA DAH! Sva u staklu i kamenu, a prodaje se za MILION I PO EVRA! Evo kako izgleda

Stars -

Miloš Bojanić rešio je da proda vilu u Crnoj Gori, koju je nedavno renovirao i uložio 200.000 evra.

Miloš Bojanić
foto: Printscreen/Youtube/Grand

On je ispričao da nekretninu u Baošićima, koja je smeštena tik uz šetalište i plažu prodaje za milion i po evra.

- Plan mi je da prodam ovu kuću i onu gore, milion i po i dva su procenili. Ja kažem ako je to između milion i po i dva, neka bude ovo prvo. Neću više da budem pored mora. Ostatak života ću s mojom Brankom biti na moru. Kupiću brodić, to što ulovim, to ćemo da pojedemo, ulje maslinovo, paradajz, luk, krompir, neću više da budem pored mora, odoh na more i da nikog ne vidim - rekao je folker za Kurir.

Miloš Bojanić
foto: Printscreen/Youtube/Grandonline

Inače, Bojanićeva vila se nalazi nadomak Herceg Novog i poseduje nekoliko apartmana.

1 / 10 Foto: Printscreen

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Inače, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde, među njima se našle njegove koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:20

Milos Bojanić kao Bata Stojkovic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track