"MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV" Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV" Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

Stars -

Koncertno leto je u punom jeku, a jedan od najomiljenijih regionalnih pevača Toni Cetinski, kako on kaže, nastupa svuda gde ga publika voli.

Vanvremenskim hitovima, proteklu sparnu knjaževačku noć u okviru festivala "Kultura mladih".

- Uvek želim ići tamo gde me zovu i gde me žele čuti. Hvala Bogu to traje preko 30 godina. Opet smo ovde i drago mi je zbog toga. Sećam se da je prošli nastup bio dobar, postoje takvi momenti kada sam koncert kada se dogodi u takvom ambijentu postaje tradicionalan. Nadam se da će i moja ekipa reći da ćemo tradicionalno dolaziti ovde kada god požele - izjavio je Toni Cetinski.

01:44

MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

Na pitanje novinara o zabrani da pojedini srpski izvođači nastupaju u Hrvatskoj, pevač je podestio na širenje ljubavi, baš kakvo ime i nosi ova turneja:

- Nisam za zabrane, i to uopšte. Meni je najteži zadatak jer širim ljubav kroz pesme i ne želim učiti trovati o onome što se plasira u medijima. Sada sam se i diskonektovao sa društvenih mreža jer sam shvatio da uopšte nisu društvene. Ljudi nisu društveni, već su stalno na mrežama, koje su kao društvene. Maknuo sam se sa tih mreža i nemam dodira sa tim svetom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

08:26

IMA JEDNA PESMA U KARIJERI KOJA ME JE IZNENADILA Toni Cetinski progovorio o tajni svoje karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track