PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom?
Foto: Kurir televizija

nezaštićeni svedok

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom?

Stars -

U rubrici Nezaštićeni svedok u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića stižu novi pikantni detalji o poznatima. U ovoj rubrici ličnosti se ne navode pod njihovim pravim imenima već po pseudonimima.

A danas smo saznali da je "prostitutka" zavela policajca "Šonju".

Novinarka Kurira Ljiljana Stanišić otkrila je detalje ove neobične romanse.

- Trebalo bi sve njih da raskrinkamo i prostitutku i tog policajca Šonju. Prostitutku poznaješ mada više nije u prostituciji. Promenila je zanimanje, ali kako se ono kaže jednom prostitutka uvek prostitutka. Desilo se da se policajac zaljubio u ženu koju nije doduše direktno hapsio, ali je u tome na neki način učestvovao.

02:06

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom

- Kako se to čovek zaljubi u svoj plen, teško je objasniti. Ono što je sigurno jeste da je to bilo kobno. A on je navodno zaveden tako što ga je ona nekoliko puta poljubila u vrat - rekla je Stanišić i dodala:

- One tačno znaju kako da obrlate klijenta, inače ne bi bile u tom poslu koji je jedan od najopasnijih. Državnici su padali jer su u postelji odavali najveće tajne svojim konkubinama.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

07:50

POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track