"IMA NERAŠČIŠĆENIH RAČUNA SA BIVŠOM ŽENOM, NISAM MOGLA JESTI PO PAR DANA" Kontroverzna pevačica raskinula veridbu, otkrila detalje
Foto: Printskrin/Instagram

"IMA NERAŠČIŠĆENIH RAČUNA SA BIVŠOM ŽENOM, NISAM MOGLA JESTI PO PAR DANA" Kontroverzna pevačica raskinula veridbu, otkrila detalje

Stars -

Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke.

„Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre ulaska u vezu i veridbu, niti me je udario niti ikada bio grub prema meni. Branko ima dosta neraščišćenih poslova sa bivšom suprugom“, napisala je pevačica i dodala:

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

„Za mesec dana došli smo do toga da ja ne mogu sprovoditi ličnu higijenu niti jesti po par dana. S obzirom na moje ne tako dobro psihofizičko stanje, morali smo da prekinemo vanbračnu zajednicu“.

Nakon nekoliko sati obratila se svima koji imaju loše komentare:

"Manite me sa tim što mi odnosi kratko traju. Da sam spremna da me neko tuče, vara, dernja se, verovatno bih na Instagramu bila mama jednog anđela. Ja idem na prvu ružnu reč, za*ole me šta će selo reći".

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Podsećamo, Dunja Ilić se proslavila dvehiljaditih godina kada je objavila numere „Šefica podzemlja“, „Bidermajer“, „Seks, smrt, pare, moć i slava“ i druge.

Međutim, pevačica je potom naprasno nestala iz javnosti, te je bilo jasno da nešto nije u redu. Ubrzo se saznalo da je prošla kroz težak period nakon što joj je otac izvršio samoubistvo, a potom je izgubila i verenika.

Nije krila i da se odala alkoholu, a kako bi dala sebi novu šansu – privremeno je napustila Srbiju. U međuvremenu je promenila imidž i prestala da se bavi pevanjem, već se okrenula astrologiji.

Kurir.rs/Nova

Bonus video:

04:11

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track