SELMA BAJRAMI IZAZOVNIM PLESOM OSTAVLJA BEZ DAHA! Pred kamerama Kurira zapevala, pa NEVIĐENO zaigrala čitavim telom (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

SELMA BAJRAMI IZAZOVNIM PLESOM OSTAVLJA BEZ DAHA! Pred kamerama Kurira zapevala, pa NEVIĐENO zaigrala čitavim telom (VIDEO)

Stars -

Pevačica Selma Bajrami gostovala je u emisiji "dIvan show" kod voditelja Ivana Gajića, gde je odgonetnula zbog čega je nije bilo u medijima neko vreme.

Inače, pevačica je nedavno došla iz inostranstva, a za njeno ne pojavljivanje ispred kamera rekla je da su to životne okolnosti:

dIvan šou
foto: Kurir televizija

- Sve su to životne okolnosti, koje su me sprečavale da budem prisutna u medijima. Takođe, napomenula sam da se pojavljujem u medijima isključivo kada imam razlog za to. Ne radim to po svaku cenu, nisam opterećena naslovnim stranama. Uglavnom kada ima neka nova pesma, odnosno povod, ja sam tu.

Pevačica je u emisiji, pred kamerama Kurira, izvela novu pesmu i zaplesala:

03:00

SELMA BAJRAMI IZAZOVNIM PLESOM OSTAVLJA BEZ DAHA! Pred kamerama Kurira zapevala, pa NEVIĐENO zaigrala čitavim telom

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

SELMA BAJRAMI VEĆ 8 GODINA VODI BITKU SA MUŽEM OKO STARATELJSTVA! Ispovest pevačice: Zbog njega je bila na ivici egzistencije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track