"STILISTA NAM JE NABAVLJAO STVARI IZ ORMANA JELENE KARLEUŠE!" Natalija i Sani: Ništa nismo znali, hteli smo u zemlju da propadnemo
Foto: Kurir Televizija, Ana Paunković

KURIR TV

"STILISTA NAM JE NABAVLJAO STVARI IZ ORMANA JELENE KARLEUŠE!" Natalija i Sani: Ništa nismo znali, hteli smo u zemlju da propadnemo

Stars -

Natalija i Sani Ibraimov, članovi grupe Trik Fx, gostovali su kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde su se dotakli svog spota za pesmu "Crno i belo".

Sani je u spotu nosio belo, dok je Natalija crno. Međutim, ono što su u emisiji otkrili, bilo je da odeća za spotove nije bila njihova već pozajmljena, a da o tome oni ništa nisu znali.

Trik FX
foto: Kurir televizija

- Sve stvari koje vidiš na meni su od Jelene Karleuše. Naš stilista, Darko Kostić, je otišao kod Jelene i izvukao sve iz njenog ormara. A sve stvari koje vidiš na Saniju su od Boška Jakovljevića. Mi smo to sve saznali kasnije i htela sam u zemlju da propadnem. Darko je bio naš stilista i oni idu po buticima i kupe neke stvari, ali on se snašao jer kod Jelene uvek svašta ima. Ovo do sada niko nije znao osim nas troje - rekla je Natalija.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:18

NATALIJA TRIK FX OTKRILA GORKU ISTINU: Sani je jednim potezom mogao da im ugasi karijeru KO ZNA ŠTA BIH JA RADILA DANAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track