"MUŽ MI JE BIO NARKOMAN, PRVI PUT SAM SE PREDOZIRALA OD KOKAINA" Eva Ras ispričala celo iskustvo: Ulazila sam u tuđe stanove
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"MUŽ MI JE BIO NARKOMAN, PRVI PUT SAM SE PREDOZIRALA OD KOKAINA" Eva Ras ispričala celo iskustvo: Ulazila sam u tuđe stanove

Stars -

Gosti emisije "Divan šou" bili su Đuro Palica, Nadežda Biljić i Eva Ras, kada ih je voditelj Ivan Gajić uveo u zanimljivu igru "dezinformator".

Naime, on postavi pitanje o jednom gostu, u ovom slučaju Evi Ras, te ostali pogađaju da li je ta informacija tačna ili ne.

02:13

MUŽ MI JE BIO NARKOMAN, PRVI PUT SAM SE PREDOZIRALA OD KOKAINA Eva Ras ispričala celo iskustvo: Ulazila sam u tuđe stanove

Jedna od stvari koje su spomenute u vezi jedne od najupečatljivijih glumica Crnog talasa jugoslovenske kinematografije, je bila o njenoj upotrebi narkotika, o čemu je ona otvoreno rekla:

- Smatram da imamo i neku obavezu kada se bavimo javnim poslovima. Samim tim sam pričala da sam probala i da sam imala sreće što mi se nije dopalo. Ne treba probati, to je poenta priče. Kada sam pričala o tome trudila sam se da bude malo komično, a mnogi su me na društvenim mrežama pitali šta sam ja to jela, šta sam ja to šmrkala kada je efekat bio takav. Moj muž je bio narkoman u to vreme, ne Ras nego drugi, a ja sam probala kokain. Ja sam sama to probala, prvi put sam predozirala, zato je bilo loše, mogla sam da umrem. To je trajalo tri dana, nisam znala gde sam, posle sam od komšija čula da sam ulazila u druge stanove.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:48

NORMALNO JE DA SU GA IZBACILI, IMAM LOŠE ISKUSTVO S NJIM! Eva Ras šokirala stavom o Bikoviću! Progovorila o jednom postupku glumca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track