JK ZA 10 DANA U DUBAIJU POTROŠILA MILION! Arapi poludeli za Karli, pa joj priredili iznenađenje koje nije ni SANJALA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

luksuzno

JK ZA 10 DANA U DUBAIJU POTROŠILA MILION! Arapi poludeli za Karli, pa joj priredili iznenađenje koje nije ni SANJALA (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša uživa drugi put ove godine u Dubaiju, koji joj je jedna od omiljenih destinacija za odmor, ali i šoping.

Pop zvezda je ceo prvi dan po dolasku na ovu destinaciju provela uživajući na plaži i sunčanju na vrelom pesku Emirata, a za tu priliku je obukla minijaturan bikini, koji je više otkrivao nego pokrivao. Ona je izabrala kupaći u roze i zelenoj boji, a ionako uzavrelu atmosferu dovela je do usijanja seksi plesom uz hitove sa svojih albuma "Alfa" i "Omega".

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Nakon što je završila sa izležavanjem na plaži, Jelena je s prijateljima otišla u jedan od najboljih restorana u Dubaiju, gde su joj Arapi priredili kraljevski doček i malo iznenađenje. Oni su na kraju večere Jeleni doneli parče njihove čuvene torte na kom je stajala poruka: "JK kraljica".

Za ovu priliku pevačica je odabrala dugu haljinu s bretelama zanimljivog printa brenda "puči" od 1.400 evra, koju je uparila sa zanimljivim minđušama u obliku morske zvezde i tašnicom u obliku bisera. Celu kombinaciju na viši nivo je podigao nakit "kartije" i "van klif & arpels" od 21.800 evra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Inače, Karleuša već nekoliko dana uživa s prijateljima i saradnicima na odmoru u Dubaiju, gde obavezno odlazi svake godine, i to više puta. Jelena je, kao i prošlog puta, smeštena u jednom od najluksuznijih hotela u Emiratima, u kom se oseća kao kod kuće. U pitanju je hotel sa pet zvezdica, a kako se može naći na njihovom sajtu, za deset noćenja u ovom rizortu u Dubaiju pevačica je morala da iskešira najmanje milion dinara, jer samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara.

Hotel u svom sklopu ima privatnu plažu, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana svih svetskih kuhinja.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, JK se nedavno u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji dotakla i priča da se našla na meti bogatih Arapa u Dubaiju.

- Arapi mogu da imaju više žena, ja se ne bih uklopila u tu njihovu igranku. Morala bih da im promenim čitavu tu koncepciju. Nisu ni pokušali, beže, trče brzo... Ja im kažem: "Šta vam je? Ja sam samo došla u šoping! Ja imam svoje parice! Hoće li vama nešto teta da kupi?" Ljudi verovatno misle da dobre ribe i javne ličnosti jure tamo Arape da im nešto kupe. Ja sam uvek nekako sama sebi bila Arapin - zaključila je tad Karleuša.

stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

05:31

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja