POZNATA NOVINARKA RAZVEZALA JEZIK O BRAKU MILOŠA I JELISAVETE: Nisu poštovali sebe, košarkaševa majka je neprijatna i nekulturna
Foto: Beta Branislav Božić, Damir Dervišagić

kurir televizija

POZNATA NOVINARKA RAZVEZALA JEZIK O BRAKU MILOŠA I JELISAVETE: Nisu poštovali sebe, košarkaševa majka je neprijatna i nekulturna

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest u medijima da se razvodi jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić.

Nakon ove vesti pojavile su se mnoge navodne informacije kako njihov brak ne funkcioniše već neko vreme kako treba i da su oni to pokušavali da sakriju od očiju javnosti.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: Kurir, Marina Lopičić

Ljiljana Stanišić, novinarka rubrike Stars u Kuriru, radi već danima na ovom slučaju i u gostovanju u emisiji Puls Srbije otkrila je više o navodnom razvodu košarkaša i glumice.

- Već nekoliko nedelja se šuška o tome, po beogradskim kuloarima, a u medijima je nedavno ugledala svetlost dana-započela je voditeljka emisije "Pusti brigu" i nastavila:

- Naravno i mi smo nastavili tu priču. Kao novinar sam kontaktirala najpre sa Milošem na broj telefona poznat redakciji. On se nije javljao na telefon. Nakon toga sam pozvala Jelisavetu, koja se takođe nije javila na telefon, a onda sam joj i poslala direktnu poruku sa konkretnim pitanjem "Šta se dešava, da li je tačno, da li da prenosimo informaciju, da li se razvodite ili se ne razvodite?". Tada sam shvatila da zapravo ni Miloš, niti Jelisaveta ne poštuju ni sebe, ni svoj brak, ni tu zajednicu, zato što se nisu udostojili da odgovore na poziv novinara. Da su se javili i rekli razvodimo se ili ne razvodimo se to bi bilo uredu prema onima koji prate celo ovo dešavanje, a i stavili bi tačku na spekulacije - rekla je Stanišić i dodala:

- Poštujem kolege koji su izneli apsolutno sve informacije koje oni imaju sa terena ili iz pouzdanih izvora, a da su bliski Jelisaveti i Milošu. Upravo zbog toga otišla sam korak dalje da pomognem kolegama iz Kurira i pozvala sam porodicu. Dakle, ko će bolje da zna šta se dešava od onoga ko je zapravo u kući. Kontaktirala sam sa bakom. Žena je zaista bila kulturna, lepo je porazgovarala sa mnom. Rekla je da ona ne zna da nije upućena u to šta se dešava u braku njenog unuka. Interesantno je to da je juče bio i Milošev rođendan. Pitala sam da li se čula sa unukom? Da li mu je čestitala? Dakle, bio je to jedan ljudski,profesionalni razgovor koji smo nekoliko minuta vodili, da bi njegova majka, Zorana, otela, bar je to moj utisak, slušalicu od svoje majke i drsko nastavila razgovor sa mnom. Bila je jako neprijatna i nekulturna. Neočekivano zaista za ženu, koja je ili bi trebalo da bude akademski građanin u ovoj zemlji. Iako sam bila veoma ljubazna i srdačna, ona je obrusila da njoj niko neće da govori šta će ona da radi u njenoj kući, iako to nije bilo ni moje pitanje.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir televizija

Voditeljku Anastasiju Čanović interesovalo je da li naša novinarka ima informaciju o tome da li je potpisan predbračni ugovor.

- Ne volim da baratam dezinformacijama, samo činjenicama i adekvatnim saznanjima. U ovom slučaju nemam tu informaciju, niti bih se igrala sa tim stvarima. Ono što znamo jeste da nijedno od njih dvoje ne želi da se oglasi trenutno. S obzirom na to da sam dvanaest godina u ovom poslu, mnogo puta sam imala informacije da se razvode poznati parovi i konkretno navešću primer Dubravke Mijatović i Marinka Madžgalja. Kada sam saznala da se razvode, to je bilo još pre 10 godina, kontaktirala sam tada Dubravku. Ona se javila se na telefon, potvrdila informaciju i rekla tačno je, razvodim se. Nije mi jasno zbog čega ove mlađe generacije koje treba da budu primer drugima, izbegavaju to i onda dođu na sud i žale se kako ih novinari nisu kontaktirali. Sa druge strane, ne mogu da žive od predstavnika medija, a zapravo su oni ti koji izbegavaju da sarađuju. Evo konkretno u ovom slučaju,novinarske ekipe su bile ispred Teodosićevog doma i oni se nisu udostojili da stanu i da kažu bilo šta na ovu temu. Svako bi ih ispoštovao šta god da iznesu, jer je to naš posao - rekla je između ostalog Stanišić.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

Teodosić besni na derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja