PESMA "LUNA PARK" MI JE KRŠ! Džordži šokirao izjavom o svojoj numeri sa PZE: Prijavili su me bez mog znanja, imao sam JEDAN USLOV
Foto: Kurir televizija

stars

PESMA "LUNA PARK" MI JE KRŠ! Džordži šokirao izjavom o svojoj numeri sa PZE: Prijavili su me bez mog znanja, imao sam JEDAN USLOV

Stars -

U emisiji Puls Srbije gosrtovao je pevač Đorđe Ćulafić Džordži povodom dueta koji je snimio sa kolegom Dušanom Kurtićem: "Vidim samo nju" koja je naišla na veoma dobar prijem kod publike.

Autor pesme je Džordži, a namenio ju je Kurtiću koji je međutim njemu predložio da je izvedu kao duet.

Đorđe Ćulafić Džordži
foto: Kurir televizija

- Ja sam njemu namenio tu pesmu, ali on mi je rekao da je vidi kao naš duet. Bio sam malo skeptičan zato što nas dvojca imamo dva različita fazona muzička, ali svako je ostao dosledan sebi.

Osvrnuo se i na pesmu "Luna park" koju je izvodio na pesmi za Evroviziju koja mu se kada ju je čuo uošte nije dopala:

- Pesmu nisam ja napravio od starta. Ja sam samo bio uključen u deo teksta i nešto malo melodije. Uopšte mi se nije svidela pesma na početku jer je bila u drugačijoj formi aranžmana, neke 80-e. Bila je totalno dečja. Tekst je bio dečji. Ja sam to otpevao za drugara jer nije imao ko da mu otpeva taj demo. Šta se dešava- Pavle mi kaže, ajde molim te otpevaj. Ja rekoh: "Ova pesma mi je krš!" I on kao, pa dobro, znaš, probaj tamo ovamo. Otpevao sam mu i ta pesma je zaboravljena od tog trenutka. Meni je totalno izašla iz glave.

01:40

PESMA LUNA PARK MI JE KRŠ! Džordži šokirao izjavom o svojoj pesmi sa PZE: Prijavili su me bez mog znanja, imao sam JEDAN USLOV

Onda se dogodilo neočekivano:

- Ovi drugari iz firme, iz IDJ videosa su me prijavili kao kandidata, a da ja to nisam znao. Najveći problem je bio što mi se pesma nije svidela. Nije problem da odem na takmičenja na koje nisam planirao da idem, problem je bila pesma. I pošto je Darko Dimitrov tada bio na šou na kome sam radio, zahtev moj je bio da odem da radim sa njim tu pesmu. I onda da je pretvorim u nešto malo tvrđe, življe, energičnije. Mislim da smo to i dobili. Posle toga sam napisao tekst u kolima sa Rozijem. Izmenio sam par stvari i to je to.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:14

SVI SU ZNALI DA JE EVROVIZIJA 2006. NAMEŠTENA! Danijel Alibabić tvrdi: To je u stvari bilo takmičenje između dve televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track