ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Imam mnogo planova, ali mama mi ne dozvoljava!
Foto: Printskrin/Instagram

Ceca protiv

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Imam mnogo planova, ali mama mi ne dozvoljava!

Stars -
Mama smatra da sam previše mlada da bih bilo šta radila na svom telu, rekla je Cecina ćerka

Anastasija Ražnatović ćerka najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, otkriva da bi na sebi želela da izvrši estetske korekcije ali da joj trenutno ne dozvoljava mama.

"Smatram da svaka devojka treba da uradi na sebi ono što misli da joj fali, ali sve u nekim granicama. Ono što bih na sebi uradila jesu grudi, ali smatram da još nije vreme za to pošto sam tinejdzerka i sada mi je OK ovakav izgled. Ali drugi problem je što moja mama nije nikako za to, kako ona kaže to mi još ne dozvoljava da uradim jer smatra da sam previše mlada da bih bilo šta radila na svom telu", rekla je Anastasija.

Na pitanje oko čega se najviše svađa sa mamom Cecom zbog čega najpre dođu u konflikt ona nam je odgovorila da su to obično stvari koje uzima iz njenog ormara.

"Stalno joj kradem stvari ne ljuti se zbog toga nekako posle toliko godina je navikla da to radim".

Inače njen brat Veljko je otišao da živi u Banjaluci a ona ističe da joj mnogo nedostaje ali i da su svkodnevno u kontaktu, piše Alo.

"Naravno da mi nedostaje, na vezi smo svaki dan i stalno se čujemo. Obično gleda vikendom da je slobodan i tada dođe. Vrlo često koristimo vreme da idemo u bioskop ili na piće", kaže Ražnatovićeva.

Foto Instagram
Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track