MINA LAZAREVIĆ ŠTITI MUŽA: Nas dvoje nismo bitni, važna su naša deca!
Foto: Dragan Kadić

Neće ga teretiti za porodično nasilje

MINA LAZAREVIĆ ŠTITI MUŽA: Nas dvoje nismo bitni, važna su naša deca!

Stars -
Njen suprug će sigurno dobiti blažu kaznu zbog toga što ga ona neće teretiti za porodično nasilje, ali ga čekaju suđenja za neovlašćeno držanje oružja i ugrožavane sigurnosti, rekao je izvor

Glumica Mina Lazarević (40) nije htela da se pridruži krivičnom gonjenju svog supruga, baletana Gorana Stanića (42), zbog njihove dece.

Ona se najbližim prijateljima poverila da će Tužilaštvo ionako da krivično goni njenog supruga, a da ona neće da doliva ulje na vatru.

"Mina se polako povlači. Povukla je ručnu kočnicu u celom slučaju. Rekla je: "Nas dvoje nismo bitni, bitna su naša deca", kako bi njih poštedela čitave ujurdume oko suđenja i razvoda i svih takozvanih repova koji će se vući nakon toga. Njen suprug će sigurno dobiti blažu kaznu zbog toga što ga ona neće teretiti za porodično nasilje, ali ga čekaju suđenja za neovlašćeno držanje oružja i ugrožavane sigurnosti jer je sa balkona njihovog stana u ulici Živka Davidovića, na Zvezdari, iz automatske puške ispalio nekoliko hitaca", kaže sagovornik upoznat sa bračnim problemima glumice i njenog još uvek zakonitog supruga, od kojeg namerava da se razvede.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

U međuvremenu, Stanićeva advokatica Radmila Petrović uložila je žalbu na pritvor, u kojem se Stanić nalazi od 1. avgusta jer smatra da više nema potrebe se on nalazi iza rešetaka, ali se njenom zahtevu usprotivio zamenik Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu. O zahtevu Stanićeve advokatice odlučiće sutra sud.U Prvom tužilaštvu danas će biti saslušan Ljubiša Lazarević (83), Minin otac i još nekoliko svedoka. Minin otac, inače dirigent, nije želeo da komentariše više bračne probleme svoje ćerke, ali je potvrdio da će doći danas u Tužilaštvo kako bi dao iskaz, piše Alo.

Stanić se sumnjiči da je Minu 1. avgusta ove godine maltretirao i tukao, da bi zatim iz automatske puške ispalio nekoliko hitaca sa balkona njihovog stana u beogradskom naselju Zvezdara. Stanić je nakon incidenta uhapšen.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track