oSVAJALA MEDALJE, PUTUJE SVETOM

SKROMNA DEVOJKA IZ KOMŠILUKA ZAPREPASTILA SRBIJU VRELOM AKCIJOM! Evo ko je Lea Šekarić o čijoj prevari pred kamerama BRUJI zemlja! Ćerka srpske šampionke UKRALA ŠOU u Zadruzi (VIDEO)

Rijaliti -

Lea Šekarić (21), ćerka slavne sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić, pred milionima gledalaca prevarila je dečka sa Radetom Lazićem.

Iako je pred ulazak u Belu kuću izjavila da je zaljubljena u dečka napolju, Lea se u samo pet dana zbližila sa učesnikom Radetom Lazićem i završila sa njim u vreloj akciji.

Lea je krenula stopama slavne majke pa se i ona već godinama bavi streljaštvom, a sada je odlučila da se upusti u rijaliti avanturu.

foto: Printskrin / You Tube

Da je u ovom sportu veoma uspešna, svedoče i brojne fotografije sa regionalnih takmičenja u streljaštvu, ali i nagrade kojima se Lea svojevremeno hvalila na svom Instagram profilu. Osvojila je treće mesto na "Christmas Cup" u Osijeku, ali je i proglašena za najuspešniju juniorku Beograda za 2017. godinu.

Za uspehe na turnirima i takmičenjima zaslužna je njena majka Jasna, koja joj je ujedno i trener. Njih dve su jako bliske, te često provode vreme zajedno, treniraju, ali i putuju svuda po svetu.

Mamo moj ??

Објава коју дели Lea Šekarić (@lea.sekaric) дана

Jasna je objasnila da je zajedno sa Leom pričala o "Zadruzi" , te da je podržala njenu odluku za ulazak.

Mamino dete od glave do pete ?

Објава коју дели Lea Šekarić (@lea.sekaric) дана

"Lea će napuniti 22 godine i nas dve više ne funkcionišemo tako da treba da traži dozvolu za nešto. Zajedno smo popričale o tome da uđe u "Zadrugu". Moram reći da ja zapravo ne pratim rijaliti, zapravo ga do sada nisam gledala. Krećem se dosta, pa tu i tamo od drugih nešto čujem, tako sam u nekoj meri bila upućena. Lea voli izazove, mlada je i to joj je interesantno. Rekla mi je da želi da uđe jer bi volela da vidi kako bi reagovala, opet to je zatvoren prostor. Sve to je doživela kao jedan izazov, a moju podršku za ulazak ima i ona to zna, roditelj prosto treba da podrži dete", rekla je Jasna.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track