NA ČELU MU PIŠE DA JE MOJ! Maja Marinković pred svima PRIZNALA da ne želi da izgubi JANJUŠA, otkrila kako se oseća! VIDEO
Foto: Printscreen Pink Tv

nije joj lako

NA ČELU MU PIŠE DA JE MOJ! Maja Marinković pred svima PRIZNALA da ne želi da izgubi JANJUŠA, otkrila kako se oseća! VIDEO

Rijaliti -

Maja Marinković priznala je da ne odustaje od pomirenja sa Markom Janjuševićem Janjušem:

Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus
foto: Printscreen Pink Tv

- Prijatelji mi ne smetaju samo bivši momci kada ih spominje, i satlno mi priča o najboljem prijatelju i jednom sam rekao kako kao da ćemo da živimo zajedno - rekao je Ša.

- On konstantno potenicira neke stvari koje se ne dešavaju, a on mi zamera bivše momke koej ne spominjem. Ja sam pričala o Iki, i to ću da nstavim a tada mi je rekao akko ja njega smaram i kako je dossadan jer samo Iku spominjem - rekla je Tara.

- Janjuše, zašto nikada Maji ne odgvoriš odmah nego čekaš da pukne? - glasilo je pitanje.

- Zato što postavlja glupa pitanja! - rekao je Janjuš.

- U pravu su, to u meni kuva i tada napravim haos i nekafda bude dvosmislen! Ja sam rekla da je moj i to mu piše na čelu, ali kada je meni teško on je tu ali se naduri, a ja sam bila pored njega- rekla je Maja.

Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus
foto: Printscreen Pink Tv

- Tara, voliš li ti Ša?

- Naravno, i to valjda svi vide! Poslednje vreme mi je malo teško ali ga volim jako špuno i da ga ne volkim ja nikada ne bih bila sa njim - rekla je Tara.

- Zašto ljubomoprišeš i misliš da su sve pesme Tarina za bivše? - glasilo je pitanje za Ša.

- Ne, ja nisam to nikada rekao! Ja ću sada reći, ali da me ona ne prekida ona je naručila pesmu za bivšeg momka i sama mi je rekla sve i tada mi je rekal da je plakala, i rekla kako Miša Laguna i ona imaju neku pesmu, koju njen bivši peva pesmu za nju i ona je uzvratila - odgovorio je Ša.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:21

Seka meša smesu za palačinke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track