TARA SIMOV PUKLA 25.000 €! Šaova ljubavnica nedeljno zarađuje 1.000 €, za 8 meseci u rijalitiju zaradila SIĆU! DŽABA SE BLAMIRALA
Foto: Printscreen

ostala bez zarade

TARA SIMOV PUKLA 25.000 €! Šaova ljubavnica nedeljno zarađuje 1.000 €, za 8 meseci u rijalitiju zaradila SIĆU! DŽABA SE BLAMIRALA

Rijaliti -

Tara Simov ne poštuje pravila iz ugovora koji je potpisala pa je produkcija često novčano kažnjava, što se desilo i u utorak, kad je ometala emisiju.

Simova je zbog toga poludela, gađala je kamenjem prozore i vrata, lomila saksije i dekoraciju, dok je njen ljubavnik Nenad Aleksić Ša uz pomoć obezbeđenja pokušavao da je obuzda.

- Hoću kući! Ovo je druga godina zaredom da ću izaći odavde bez dinara! Neću da sedim deset meseci za džabe! Šta treba da uradim da bi me pustili kući, da prerežem sebi grkljan? - histerisala je Tara, pa su je izveli iz Bele kuće da je smire.

- Tarin nedeljni honorar je 1.000 evra, tako da je do sada izgubila 25.000 evra. Kažnjavana je zbog toga što je spavala u nedozvoljeno vreme, lomila po imanju, agresivno se ponašala... Za osam meseci u "Zadruzi" zaradila je samo 5.000 evra! Sama je kriva za to, čitala je ugovor, zna šta je učesnicima dozvoljeno, a šta ne - objašnjava izvor blizak produkciji.

Car u debelom minusu

Filip Car je toliko puta kažnjavan zbog nasilničkog ponašanja da će po izlasku iz "Zadruge" biti dužan Pinku!

- Kažnjen sam mesečnim i tromesečnim honorarom, a tek nedeljnim milion puta. Sedim ovde za džabe, a kad izađem, moraću da vraćam novac produkciji. U poslednje vreme se trudim da ne pravim probleme da ne bih gomilao dug - rekao je Car.

Filip Car
foto: Printscreen

kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:21

NE PERE SUDOVE, A LUKS STAN JOJ ČISTI AGENCIJA! Tara Simov ima posebno mesto gde čuva uspomene na Mateju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja