MINIMALAC CRNO-BELIH: Partizan golom Lazovića odneo pobedu iz Ivanjice
Foto: Partizan.rs

Nastavlja se šampionska trka

MINIMALAC CRNO-BELIH: Partizan golom Lazovića odneo pobedu iz Ivanjice

Fudbal -
Partizan je pobedio Javor s 1:0 u 23. kolu Superlige Srbije. Jedini strelac na meču bio je Danko Lazović u 45. minutu

IVANJICA - Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici ekipu Javora 1:0 u meču 23. kola Superlige Srbije.Jedini gol na utakmici postigao je Danko Lazović u 45. minutu. Partizan je ostao na drugom mestu na tabeli sa 53 boda, koliko ima i prvoplasirana Crvena zvezda.

http://www.youtube.com/watch?v=ykmqBmCTOcQ
- Kraj utakmice. Pobeda Partizana u Ivanjici! Nova propuštena prilika za crno-bele

Kakva prilika za Partizan: Škuletić dobija idealnu loptu obilazi i golmana i šuitra u spoljni deo mreže. Posle ove akcije sudija isključuje pomoćnog trenera Smiljanića.17:48 (90) - Utakmica je produžena za 5 minuta17:46 (88) - Škuletić ponovo u šansi, bez promene rezultataŠkuletić ponovo najviši u gužvi posle kornera, ali opet šalje loptu preko gola. Javor napada, ali bez prave šanse za domaći tim.17:41 (83) - Povreda golmana Partizana

Prilikom jedne intervencije povredio se golman Partizana Lukač. On je tražio izmenu, a umesto njega na gol crno-belih je stao Živko Živković.

17:37 (79) - Lukač brani udarac MiloškovićaVelika prilika za Javor. Veselinović uzima jednu tešku loptu, upošljava Miloškovića koji šutira sa 16 metara, ali je Lukač skida krajnjim naporom.

17:27 (69) - Partizan sigurnom igrom održava prednost

Partizan ima više od igre, a crno-beli sigurnom igrom održavaju prednost. Ilić u solo akciji, a kapiten Partizana šutira sa 20 metara, golman brani. Samo minut kasnije Škuletić iz prve šutira sa oko 16, ali lopta odlazi pored gola

17:20 (62) - Luka propušta veliku priliku da povisi vođstvo Partizana na 2:0Škuletić je proigrao Luku, koji izlazi sam pred golmana i šutira, Međutim, Mišić skida čist gol napadaču Partizana. Samo dva minuta kasnije ponovo prilika za crno-bele, ali je Ilić šutirao pored gola.17:10 (52) - Lazović napustio igru zbog povredePosle kornera Drinčića, na loptu skaču Lazović i Škuletić, ali nema opasnosti po gol Javora. Posle ove akcije na zemlji je ostao da leži Lazović, ukazana mu je pomoć i iznesen je sa terena. Prema poslednjim informacijama, Lazović je povredio koleno, ali mu ne preti duža pauza.

17:06 (48) - Škuletić propušta šansu za PartizanKakva prilika za Škuletića posle idealnog centaršuta Živkovića. Škuletić je skočio je i glavom udario loptu sa oko sedam metara. Lopta je prošla pored gola.

17:04 (46) - Počelo je drugo poluvreme16:47 - Kraj prvog poluvremena. Partizan vodi s 1:0.

16:45 (45) - GOLLLLL!!! Lazović postiže gol za Partizan!Lazović se iskupio za prethodnu grešku. Ilić je idealno centrirao, a Lazović je smestio loptu u mrežu. Napadač Partizana potom dobija žuti karton zbog radovanja sa navijačima na tribini iza gola.

16:42 (42) - Lazović postiže gol, koji je poništen zbog ofsajdaLazović postiže gol, a pomoćni sudija ga poništava zbog ofsajda. Prethodno je Škuletić sve lepo uradio, šutirao je posle lažnjaka sa 5 metara i lopta je krenula ka praznom golu. Međutim, Lazović je loptu prosledio u gol. Izgleda da je sudija ponovo oštetio crno-bele

16:35 (35) - Partizan napada, Javor se dobro braniInicijativa Partizana se nastavlja. Lazović pada u šesnaestercu Javora, ali Glođović pokazuje da se meč nastavi. Lopta potom dolazi do Ilića koji sa oko 15 metara pogađa Škuletića. Lopta se ponovo odbija do Ilića, koji ponovo pogađa Škuletića. Samo minut kasnije Stanković šutira pored gola Mišića

16:25 (25) - Živković propustio šansu meča za crno-beleVelika šansa za Živkovića. Posle centrašuta Petrovića Živković je ostao sam na 5 metara od gola, udario lažnjak prebacio na levu nogu i šutirao, a na gol liniji Valiđo skida glavom i spašava gol.

16:21 (21) - Saša Ilić propušta priliku za PartizanPartizan i dalje inicijativu. Posle gužve u šesnaestercu Javora lopta dolazi do kapitena Partizana Sašu Ilića koji iskosa sa leve strane neometan ni od koga sa oko 10 metara šutira pravo u golmana Javora.

16:10 (10) - Incijativa Partizana, još bez golova u Ivanjici

Crno-beli imaju inicijativu na startu meča. Udarac Lazovića sa oko 20 metara izblokirala je odbrana domaćih. Usledio je drugi, a potom i treći korner za crno-bele, ali nema golova.

16:05 (5) - Škuletić propušta prvu šansu za PartizanFudbaleri Partizana su prvu šansu imali u petom minutu. Milović nije zahvatio loptu, koja je došla do Škuletića. On je iskosa šutirao, ali je golman Javora Mišić bio na mestu. Samo minut kasnije polušansa za crno-bele, ali Lazović nije došao do lopte iako je bio sam u petercu Javora.

16:00 (1) - Počela je utakmicaU prvom timu crno-belih od prvog minuta ponovo igra kapiten Saša Ilić. Gosti su krenuli ofanzivno od starta meča, a Partizan je već u 45. sekundi imao korner. Lazović je prvi šutirao sa 20 metara lopta odbijena u korner. Međutim, posle kornera dobro je intervenisala odbrana Javora. Na tribinama je oko 2.000 gledalaca.TOK UTAKMICE

Stadion: Kraj Moravice u IvanjiciGlavni sudija: Vlado GlođovićGledalaca: 2.000Javor: Mišić, Đorđević, Miletić, Milović, Valiđo, Ivelja, Vidić, Docić, Milošković, Veselinović, Čećarić.Partizan: Lukač, Vulićević, Obradović, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Lazović, Živković, Škuletić, Ilić.

Crno-beli se posle 22. kola nalaze na drugom mestu na tabeli sa 50 bodova. Javor je 13. sa 21 bodom. Partizan i Javor su do sada odigrali 16 utakmica. Crno-beli su slavili na 11, a pet je bilo nerešenih. Javor do sada nikada nije pobedio Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track