MALIŠAN IZ BOLNICE: Ne sahranjute mi brata dok mene nema
Foto: Facebook

Tuga

MALIŠAN IZ BOLNICE: Ne sahranjute mi brata dok mene nema

Društvo -
Mali M. M. (13), koji je preživeo tešku saobraćajnu nesreću, to je saopštio svom dedi Iliji (72) i ocu Predragu (41), a odluku o njegovom prisustvu doneće lekari

Brat Zorana (10) i unuk Nedeljke (63) Mašić iz Subotice, stradalih u nesreći kod Pećinaca, ne dozvoljava da oni budu sahranjeni dok on ne izađe iz bolnice u Tiršovoj.

Mali M. M. (13), koji je preživeo tešku saobraćajnu nesreću, to je saopštio svom dedi Iliji (72) i ocu Predragu (41), a odluku o njegovom prisustvu doneće lekari.

"Ne znam kada će biti sahrana i da li ćemo moći da je odložimo kako bi moj stariji unuk bio prisutan. Još se nije oporavio od smrti majke, koja je pre pola godine umrla od kancera u 42. godini. U bolnici su mi još dva unuka od osam i deset godina, sinovi moje ćerke Marijane Čučković, koja je takođe povređena", rekao je za "Alo" skamenjeni Ilija Mašić iz Subotice.

Mašići su stradali po povratku iz rodnog mesta Podum kod Otočca u Hrvatskoj, kada se vozač kombija Dragoslav Narančić (54) zakucao u pokvareni šleper.

U bolnici se, u teškom stanju, nalaze i I. M. (54) iz Novog Sada i njena šestogodišnja ćerkica, koje su prema nezvaničnim informacijama supruga i ćerkica Narančića.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track