PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za četvrtak 1. oktobar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ IZNENADA NA GRADILIŠTU KOVID BOLNICE U ZEMUNU: Gradimo jednu multifunkcionalnu bolnicu, otvaranje za dva meseca

Predsednik Aleksandar Vučić obilazi danas radove na izgradnji nove kovid bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" na Batajničkom drumu bb u Beogradu.

foto: Tanjug Printscreen

VUČIĆ O SPEKULACIJAMA O SASTAVU VLADE: Objavite listu koju su tajkuni sastavili pa uporedite sa izabranom Vladom Srbije

Svakog ministra su pogodili, kaže ironično predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić povodom navodnog sastava vlade, koji je u sredu uveče objavio jedan portal.

OGLASIO SE KRIZNI ŠTAB: Najveći broj zaraženih još od 27. avgusta, za 24 sata više od 50 odsto u odnosu na prethodni dan

Broj novozaraženih od korona virusa u Srbiji je u poslednja 24 sata povećan za više od 50 odsto u odnosu na prethodni dan, a oko 40 odsto svih pozitivnih testova zabeleženo je u Beogradu.

foto: Printskrin / Tanjug

PRETE NAM NOVE MERE: Premijerka Ana Brnabić je zbog povećanja broja zaraženih OVO tražila od svih gradonačelnika u Srbiji

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić zatražila je danas od gradonačelnika i predsednika opština u Republici Srbiji da se pojača kontrola poštovanja preventivnih mera.

foto: Printscreen Pink

OBRT U SLUČAJU EKSPLOZIJE NA ČUKARICI: Novi detalji istrage, bojler ipak nije uzrok požara (KURIR TV)

U velikom požaru, koji je u četvrtak oko šest sati ujutru, posle tri eksplozije, izbio u stanu u Ulici Leposave Vujošević u Beogradu, povređeno je 11 osoba, među kojima i troje dece.

foto: Adria Media TV

AUTOM IM SE ZARILA U KUĆU, NAPRAVILA RUPU U FASADI: Supružnici Pašić pomislili da im je eksplodirao bojler ili da je zemljotres

Ivana i Milan Pašić iz Kikinde, još ne mogu da se oporave od šoka koji su pretrpeli u červrtak rano ujutru, kad im se jedna sugrađanka (36) kolima zarila u kuću i jako je oštetila.

foto: Kurir/S.U.

MIGRANT NAPAO DEVOJKU U CENTRU BEOGRADA: Maja se hrabro borila s napadačem! Uprkos povredama, najviše ju je zabolelo OVO (FOTO)

Beograđanku Maju je blizu Brankovog mosta napao migrant.

foto: Privatna arhiva

SNIMAK OBARANJA AVIONA: Snage Nagorno-Karabaha pohvalile se rušenjem više letelica Azerbejdžana! (VIDEO)

Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je da je danas vojska Nagorno-Karabaha oborila jedan azerbejdžanski avion i jedan helikopter.

foto: EPA

IGRAO SE NOLE U PARIZU! ĐOKOVIĆ RAZBUCAO LITVANCA: Novak počistio Berankisa za 3. kolo Rolan Garosa (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je danas pobedio Litvanca Ričardasa Berankisa 6:1, 6:2, 6:2.

foto: EPA/JULIEN DE ROSA

CRVENA ZVEZDA JE U LIGI EVROPE Srpski šampion posle NEOČEKIVANE drame eliminisao jermenski Ararat i izborio evropsku jesen! VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope pošto su večeras na Kipru bili bolji od jermenskog Ararata sa 2:1.

foto: Starsport

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track