PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu 9. decembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA MINISTRIMA: Vakcine dobijamo kad i EU! Da potpišem nezavisnost Kosova, dobio bih Nobela za mir (KURIR TV)

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti posle sastanka koji je održao s ministrima u Vladi Srbije i direktorima javnih preduzeća zaduženim za strateške projekte iz oblasti infrastrukture, rudarstva, energetike i privrede.

foto: Printscreen

NIKAD VIŠE PACIJENATA NA RESPIRATORU: 7.804 novozaražena, 54 preminula

U poslednja 24 sata na korona virus testirano je 22.316 građana, od kojih je 7.804 pozitivno.

foto: Ana Paunković, Shutterstock, Printscreen

DR KON OTKRIVA, NOVE MERE VEĆ SPREMNE: Evo šta nas čeka za praznike! Ove 3 su na stolu i biće razmotrene najkasnije DO PETKA

Krizni štab za borbu protiv kovida 19 u narednim danima trebalo bi da održi sednicu, a glavna tema biće nove mere za sve naše građane koji bi u narednom periodu trebalo da dođu u Srbiju za praznike, rekao je epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon.

foto: RTS Printscreen

SITUACIJA TEŠKA, ALI NE DRAMATIČNA Ana Brnabić iznela predviđanje dokle će trajati borba s koronom i govorila o uvođenju PCR testa

Epidemiološka situacija u Srbiji trenutno je vrlo kompleksna pošto i dalje beležimo veliki broj novozaraženih, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i dodala da je važno da, ipak, taj broj ne raste dramatično već se održava na određenom nivou.

PREDSEDNIČKI MUŠTULUK UOČI NIKOLJDANA! Vučić: Penzionerima 17. decembra po 5.000! Oni to zaslužuju, a Srbija to može da priušti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će penzioneri 17. decembra dobiti pomoć od po 5.000 dinara.

U BEOGRADU OTKAZANE SVE MANIFESTACIJE ZA NOVU GODINU: Nema Božićnog seoceta, Ulice otvorenog srca, koncerata, vatrometa...

Grad Beograd je danas posle dopisa Gradskog zavoda za javno zdravlje, doneo odluku da se ove godine ne organizuju tradicionalne novogodišnje manifestacije, saznaje Kurir u Gradskoj upravi Beograda.

foto: Printscreen TV Pink

VAŽNO UPOZORENJE ZA NOVU GODINU! Dr Srđa Janković savetuje: Ovo je jedini način da se dočeka 2021.

Imunolog Srđa Janković pozvao je građane da smanje sve kontakte van svog domaćinstva i da Novu godinu dočekaju sa porodicom bez okupljanja.

foto: Printscreen TV Prva

DOŠLA JE TA NEDELJA ZBOG KOJE SMO UPALILI SVEĆE ZA TOBOM: Džejova ćerka podelila EMOTIVNU poruku za oca, ove reči će ODZVANJATI

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 57. godini u svom domu na Dorćolu usled srčanog udara. On će biti sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

foto: Pritnscreen/Instagram

SPEKTAKULARNA AKCIJA SPECIJALACA U BEOGRADU Pogledajte kako su uhapsili šestoricu koja su kod Aranđelovca nožem izboli čoveka (40)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda opasna po život.

IVAN KONTIĆ DVA SATA SASLUŠAVAN U SUDU: Oglasio se na optužbe o skrivanju u Crnoj Gori, EVO ŠTA JE REKAO sudiji u Novom Sadu!

Ivan Kontić, koji je sumnjiči da je 24. avgusta brutalno pretukao Miljana Mandića i tako pokušao da ga ubije, juče je, dan pošto je izručen iz Crne Gore, saslušan pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.

foto: Kurir, privatna arhiva, Screeenshot

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAPŠENJA UBICE MONAHA STEFANA: Dragana Ševa zatekli svog KRVAVOG u motelskoj sobi, nastala prava DRAMA!

U javnost je procureo i uznemirujući snimak hapšenja Dragana Ševa u hotelskoj sobi u Banjaluci.

foto: Printscreen

CRNO-BELI U TOP 16 EVROKUPA: Partizan se mučio, ali savladao Bahčešehir KURIR TV

Košarkaši Partizana su u devetom kolu Evrokupa savladali turski Bahčešehir (88:75) i izborili plasman u TOP 16 fazu.

foto: Starsport©

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track