MLADENA ANDREJEVIĆA PROSLAVILA ULOGA ACE POŠTARA: Jedan drugi glumac bio je prvi izbor za tu rolu i odbio je BEZ RAZMIŠLJANJA!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Ovo možda niste znali

MLADENA ANDREJEVIĆA PROSLAVILA ULOGA ACE POŠTARA: Jedan drugi glumac bio je prvi izbor za tu rolu i odbio je BEZ RAZMIŠLJANJA!

Moja životna priča -

Aca je uvek Aca, od napred i od natraške... Aca je nezamenljiv, kad nešto nizbrdo krene, njegova velika torba primiće tebe i mene...

Ovom pesmom je počinjala emisija "Šta bi bilo kad bi bilo" u kojoj je Aca Poštar, koga je igrao glumac Mladen Andrejević, rešavao dečje probleme. On je nije bio prvi izbor za taj posao, što je otkrio u ispovesti za Kurir.

"Za ulogu Ace Poštara, u seriji "Šta bi bilo kad bi bilo", zvao me je reditelj Srba Božinović. On je prvo želeo Zorana Cvijanovića, ja mislim, al' pošto on nije hteo, onda je zvao mene i ja sam rekao - što da ne. Zoran je znao da će ga svi zvati po tom nadimku, pa je odbio. To je divno napisala Slobodanka Ilić, a posle nam se pridružio i Šibalić. Bilo je 27 snimljenih epizoda i to je ozbiljno rađeno, jedna epizoda se radila pet radnih dana. Meni se i danas desi da mi neko priđe i kaže: "Hvala vam što ste mi ulepšali detinjstvo." I ovako ćelavog i bez brkova me prepoznaju", rekao je glumac za Kurir.

Zoran Cvijanović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir, Ljubomir Radanov

Bonus video:

12:36

FENOMEN - METI KAMBERI: Do 12. godine nije znao da čita, a sad nominovan za Ninovu nagradu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track