Najnovije vesti

VUČIĆIĆEVA PORUKA PRED OTVARANJE AUTO-PUTA: Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put nosi ime Miloša Velikog! Neka nam je sa srećom!
Foto: Printscreen/Tanjug, Damir Dervišagić

Svečano otvaranje je 18. avgusta

VUČIĆIĆEVA PORUKA PRED OTVARANJE AUTO-PUTA: Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put nosi ime Miloša Velikog! Neka nam je sa srećom!

Politika

Uz poruku, objavljen je i video snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji te deonice

Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put, od Obrenovca do Ljiga, bude nazvan po Milošu Velikom, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost, poručio je danas na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči otvaranja te deonice. 

foto: Filip Plavčić


- I kada danas pogledamo kartu naše Srbije i na njoj vidimo i Beograd i Obrenovac, i Rudnik i Takovo, i Ljubić kod Čačka i Gornju Dobrinju kod Požege i zlatiborske proplanke na kojima je čuvao stada, čini se da nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put, koji će povezivati sva ova divna mesta i predele naše jedine Srbije, nazovemo po ovom velikom čoveku koji je ove gradove i ova sela učinio velikim u srpskoj istoriji, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost - Auto-put Miloša Velikog. Neka nam je sa srecom - naveo je predsednik na svom instagram profilu "budućnostsrbijeav".


Uz poruku, objavljen je i video snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji te deonice.


Autoput "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga, biće otvoren u nedelju, 18. avgusta, a otvaranju će prisustvovati i predsednik Vučić. 

 

Kurir.rs / Printscreen/Tanjug, Damir Dervišagić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...