razbio na ist riveru, albanski mediji kažu da je napravio spektakl

ŠOK VIDEO! GOSPOĐO ČITAKU, HOĆETE LI DA POGLEDATE MOŽDA: Dačić izvadio Vljorinu srpsku krštenicu u Savetu bezbednosti, pa joj skresao i na albanskom! Pogledajte samo nju kako hukće i koliko je besna!

Politika -

BEOGRAD/NJUJORK - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sinoć je u Savetu bezbednosti UN napravio pravi spektakl, kako su ocenili prištinski mediji.

On je osuo rafalnu paljbu na predstavnicu Prištine u UN Vljoru Čitaku, koja ne krije mržnju ni prema Srbima ni prema Srbiji kad god joj se za to ukaže prilika na Ist riveru.

1 / 5 Foto: Facebook Printscreen

Ona je poznata po tome što u sedištu UN koristi svaku priliku da ospe drvlje i kamenje po Srbima i Beogradu, a sad joj je Dačić još jednom zapušio usta izvadivši njenu srpsku krštenicu - Izvod iz matične knjige rođenih Republike Srbije i to, kako je naglasio dvojezičan!

On joj je poručio i da ne laže i da svi mogu da vide kakva je dokumenta država Srbija izdavala Albancima na Kosovu krajem devedesetih.

Kao što ste već imali priliku da čitate na Kuriru šta se sinoć na Ist riveru sve izdešavalo, sada možete na snimku da vidite i kako je to bilo, a i da čujete Dačića kako govori albanski!

Podsetimo, šef srpske diplomatije rođen je u Prizrenu ali se u detinjstvu preselio u Žitorađu, nadomak Niša gde se i školovao, i postao Topličanin.

I albanski mediji su preneli snimke Dačićevog govora u SB UN pod naslovom "Dačićev spektakl..."

Ovo im inače nije prvi okršaj i to zahvaljujući Čitaku koja redovno proziva Srbiju, vređa i provocira na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Youtube/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track