ŽESTOK FAJT U SNS! VLADIMIR ĐUKANOVIĆ KRITIKOVAO MINISTARKU: Zorana, lenčugo, idi kod Đilasa, znaš samo da se slikaš!
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

Prekipelo mu

ŽESTOK FAJT U SNS! VLADIMIR ĐUKANOVIĆ KRITIKOVAO MINISTARKU: Zorana, lenčugo, idi kod Đilasa, znaš samo da se slikaš!

Politika -

Mihajlovićeva se ponaša bezobrazno i nelojalno prema SNS. Ona je lenja, koristi priliku samo da se promoviše. Da nije bilo Vučićevih napora, ne bi bilo ni puteva, kaže poslanik SNS

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović uputio je oštre kritike na račun potpredsednice Vlade i njegove stranačke koleginice Zorane Mihajlović! On je rekao da Mihajlovićeva treba da se stidi „zbog nelojalnosti stranci, te da joj je mesto kod lidera Saveza za Srbiju (SZS) Dragana Đilasa“.

- Mihajlovićeva nije ništa uradila i ponaša se bezobrazno i nelojalno prema stranci. Ona je jedna lenja osoba i koristi priliku samo da promoviše sebe, da se slika i pojavljuje po televizijama. Da nije bilo Vučićevih napora, ne bi bilo ništa od puteva. Žalosno je i odvratno da bude član Predsedništva SNS. Trebalo bi da pređe u Savez za Srbiju, jer je jasno da je sve što radi samo notorni bezobrazluk - rekao je Đukanović za Kurir.

Ne dam glas

On je isključiv i po pitanju njegovog glasa kao narodnog poslanika u Skupštini. - Neću glasati ni za jedan njen zakon, ni Vučić ne može da me natera. Ako ona bude novi kandidat za ministra, ja neću da glasam za tu vladu, a trudiću se da ne ni bude član Predsedništva SNS - rekao je on.

Na pitanje šta na to kažu ostale stranačke kolege, on odgovara da ima stoprocentnu podršku.

Povod za ove kritike jeste i to što je, kako kaže Đukanović, ministarka Mihajlović slabo stala u zaštitu ministra finansija Siniše Malog, govoreći da je doktorat „njegova privatna stvar“.

Pričaćemo u stranci

S druge strane, Zorana Mihajlović kaže da nesuglasice sa stranačkim kolegama ne želi da rešava preko medija. - Nije ni prvi, a sigurno ni poslednji put da slušam lične impresije narodnog poslanika SNS Vladimira Đukanovića koje sa toliko žara i strasti iznosi o meni. Ali stvarno ne želim, niti imam nameru da se sa bilo kojim funkcionerom SNS raspravljam javno, u medijima. Sve eventualne nesuglasice koje imamo rešavaćemo na jedinom mesto na kome se to i rešava, a to je naša stranka - rekla je Mihajlovićeva za Kurir.

Branko Radun ZORANA SOLIRA, NIJE ČOVEK STRANKE

foto: Media Centar

Analitičar Branko Radun kaže da Mihajlovićeva dosta solira i da je jasno da nije čovek stranke. - Ona pravi svoj imidž i lični brend. To ljudi iz stranke doživljavaju kao da nije dovoljno lojalna i kao da je strano telo u stranci. U nekom periodu je imala velike političke ambicije, govorilo se da želi premijersku funkciju, a setićemo se i da je bilo nesuglasica na relaciji sa premijerkom Anom Brnabić, ali i drugim stranačkim kolegama.

Kurir.rs/ Silvija Slamnig Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track