01:41

NEVENA ĐURIĆ O O UVOĐENJU NOVČANE KAZNE ZA PONAŠANJE U SKUPŠTIN

Predstavnike opozicije nazvala

SVI PRIČAJU O NEVENI, POSLANICI SNS: Predstavnike opozicije JAVNO nazvala DILETANTIMA i DERIŠTIMA, a evo šta je sada rekla o tome

Politika -

Mlada poslanica SNS-a, Nevena Đurić, dospela je u žižu javnosti svojim nastupom na debati na nacionalnoj televiziji. Ona je svoje opozicione "protivnike" nazvala "derištima" i "diletnantima" i tako izazvala burne i oprečne rekacije.

Nevena Đurić, Simona Žikić
foto: Kurir televizija

Sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić za Nevenu je rekao da poseduje izuzetan talenat za politiku.

- Ona je najtalentovanije dete za politiku koje sam ja video u poslednjih 15, 20 godina. Ona je pokazala da živi politiku. Pokazala je energiju i strast, pokazala je da živi politiku - rekao je predsednik Vučić.

02:31

VUČIĆ O NEVENI ĐURIĆ: Video sam nešto što dugo nisam video, pokazala je nešto zbog čega mi se vratio osmeh na lice

Nevena je jutros gostovala na Kurir televiziji gde je govorila o donošenju novog zakona o uvođenju novčane kazne za ponašanje u Skupštini.

Neizbežan je bio i osvrt na njeno nedavno gostovanje i debatu koja je podigla veliku prašinu, a Nevena je imala interesantan komnetar na celu situaciju.

Nevena Đurić
foto: Kurir televizija

Na pitanje novinara da li bi za reči koje je upotrebila za svoje protivnike "diletanti" i "derišta" bila spremna da plati kaznu, mlada poslanica je rekla:

Nevena Đurić
foto: Kurir televizija

- Jesu li to reči izgovorene u Skupštini? To što sam ja rekla u tom trenutku, kada je istina u pitanju, nije problem izneti istinu, problem je što ona druga strane ne reaguje adekvatno na iznesenu istinu i onda se možda stvori pogrešna slika u medijima i pogrešna slika kod građana i možda to ne zvuči onako kako je bila moja namera u samom startu - prokomentarisala je kroz osmeh, da bi se samo nadovezala na suštinu izglasanog zakona.

00:50

SVI PRIČAJU O NEVENI, POSLANICI SNS: Vučić je za nju rekao da je NAJVEĆI TALENAT za politiku u proteklih 20 godina

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:34

VUČIĆ NAJAVIO SEČU U SNS! Pola Glavnog odbora i Predsedništva biće NOVI LJUDI, nećemo se pretvoriti u derivate DS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track