VUČIĆ U SKUPŠTINI Niko se više od mene nije sastajao sa Putinom i Medvedevim
Foto: Printscreen

Skupština Srbije

VUČIĆ U SKUPŠTINI Niko se više od mene nije sastajao sa Putinom i Medvedevim

Politika -

Mandatar Aleksandar Vučić, odgovarajući na primedbe da Srbije ne sarađuje dovoljno sa Rusijom, rekao je da se nijedan državnik Srbije nije toliko puta sreo sa ruskim zvaničnicima Vladimirom Putinom i Dimitrijom Medvedevim od njega.

- Pogledajte koliko puta sam se sastao sa Putinom i Medvedevim, pa recite ko je imao bolju saradnju sa Rusijom. Mi ćemo tu saradnju nastaviti, kao i strateški put ka Evropskoj uniji - kazao je Vučić.Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija pri vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zaštita prava socijalno-ugroženihi ali i porodilja.

Vučić je optužio opoziciju da ništa ne radi i da se zato i zalažu za takvu Srbiju, ali i poručio da to tako ne može.- Može da uspe samo Srbija koja će da radi - istakao je mandatar.Kako je rekao, pre neki dan "jedan ambasador mu je u razgovoru sa njim rekao": "Da li ste primetili da nijednog investitora nisu podržali. Neka čudna politika se vodi".Kako je rekao Vučić, oni (opozicija) ni "Fijat" ne podržava, ni "Kontitental", "Boš", ni "Tenis", nijednog stranog ivnestitora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track