VEDRANA RUDAN NIKAD BRUTALNIJA! Oplela po REPREZENTACIJI HRVATSKE i MUNDIJALU, pljušte PSOVKE i UVREDE: Ti majmuni nisu Hrvatska!
Foto: Damir Dervišagić, FRANCK FIFE/AFP/Profimedia

OŠTRE KRITIKE

VEDRANA RUDAN NIKAD BRUTALNIJA! Oplela po REPREZENTACIJI HRVATSKE i MUNDIJALU, pljušte PSOVKE i UVREDE: Ti majmuni nisu Hrvatska!

Kultura -

Vedrana Rudan često kritikuje i komentariše aktuelne ličnosti i događaje, a ovog puta se dotakla Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u Kataru, i igračima reprezentacije Hrvatske, kojima je u najnovijoj objavi na svom blogu udelila niz negativnih epiteta.

Spisateljica je objavila tekst u kojem je iskritikovala hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, trenutno prvenstvo i hrvatski narod, a sve u formi dijaloga s unukom Krešom koji je pobegao s nastave jer ga je učiteljica terala da gleda utakmicu između Hrvatske i Maroka.

Vedrana Rudan
foto: Rino Gropuzzo

Rudan je bila neprijatno iznenađena time što se događalo u školskim prostorijama, pa je unuku poručila: "Jesam li ti sto puta rekla da su fudbaleri retardirani, krivonogi, muškoljupci, milijarderi koje ovaj glupi narod gleda jer živimo u poremećenom svetu? Hrvati i Hrvatice trideset godina u ovom s*anju od zemlje gladuju i kopaju po kontejnerima, a onda kad igraju naši, sv*šavaju kad pobede ili umiru od tuge kad izgube", napisala je.

Nastavila je s kritikama na račun hrvatske fudbalske reprezentacije, čije je igrače još nazvala i "plaćenicima", a ni domaćini Katarci nisu ostali bez Vedranine "packe".

Hrvatska, Maroko
foto: AP

"Ti majmuni nisu ni Hrvatska, ni naši, to su plaćenici koji trpaju ogromnu lovu u džep jer je svet o'šo u k*rac. Jesam li ti rekla da ću te se odreći ako ikad budeš gledao fudbal? Misliš da se za*ebavam? I još igraju u Kataru. Znaš ti da meni svaki dan na netu izleće fotka jedne od žena šefa Katara i još mi naši portali se*u kako je ženska stilska ikona. J*be se meni za šestu ženu katarskog šefa, koga briga kakve minđuše baba nosi…", napisala je u svom blogu rudan.info.

(Kurir.rs/ Rudan.info)

Bonus video:

00:45

Kineski proizvodi za Svetsko prvenstvo u Kataru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track