OVACIJE JELENI GAVRILOVIĆ: Najlepša naša glumica zapevala u predstavi "Veče mjuzikla na Terazijama" i evo šta je poručila
Foto: Vladimir Opsenica

glamur

OVACIJE JELENI GAVRILOVIĆ: Najlepša naša glumica zapevala u predstavi "Veče mjuzikla na Terazijama" i evo šta je poručila

Kultura -

Sezona u Pozorištu na Terazijama se bliži kraju, a u hit predstavi "Veče mjuzikla na Terazijama" u režiji Darijana Mihajlovića nastupila je Jelena Gavrilović.

Jelena Gavrilović
foto: Privatna Arhiva

Ceo projekat nastao po ideji glumca, prvaka ove kuće i v.d. upravnika Radoslava Radeta Marjanovića, i kako je izjavio, jedino muzičko pozorište na Balkanu i 149 njegovih članova, i skoro isto toliko spoljnih saradnika stali su iza ove predstave, spremni da pokažu potencijal svog teatra i spektakl kakvo je „Veče mjuzikla na Terazijama“ dodaju svom svom repertoaru. Jelena je nastupila na ovoj reviji, koja je zavšena numerom iz mjuzikla "Jalta, Jalta".

Jelena Gavrilović
foto: Privatna Arhiva

"Zona Zamfirova", "Čikago", "Neki to vole vruće", "Sa druge strane jastuka" su naslovi u čijim je numerama publika mogla da uživa.

Da li je ovo nagoveštaj da Jelena stiže kao pojačanje ove kuće još nema potvrde.

Glumica je poziv da bude deo spektakla prokomentarisala rečima:

- Želela bih da se zahvalim PNT na ukazanoj časti da podelim scenu sa fantastičnim kolegama ( balet, orkestar , hor i glumački ansambl) VEČE MJUZIKLA NA TERAZIJAMA prati istorijat pozorišta sa blagim osvrtom na projekte koje će mozda ugledati svetla reflektora na ovoj jedinoj sceni u našem gradu gde je prava magija moguća. Havala Show must go on - napisala je glumica, koja će ponovo nastupiti i večeras u hit prestavi.

Bonus video:

03:19

STIŽE NOVI MJUZIKL: Dragana Mićalović priznala šta želi na PROFESIONALNOM PLANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track