PRIJATELJ ME PITAO DA MU KRSTIM DETE I DAO MI SPISAK ZAHTEVA: Odbio da bude kum kad je video šta se traži od njega! VAN PAMETI
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

PRIJATELJ ME PITAO DA MU KRSTIM DETE I DAO MI SPISAK ZAHTEVA: Odbio da bude kum kad je video šta se traži od njega! VAN PAMETI

Ludi svet -

Jedan anoniman muškarac je pre nekoliko meseci ispričao kako ga je prijatelj nazvao sebičnim jer je odbio da bude kum svom detetu zbog suludih zahteva koje mu je otac deteta nametnuo.

U početku je bio srećan jer ga je prijatelj izabrao za takvu počast, ali nakon što je pristao dobio je kovertu sa pravim ugovorom i dugačkom listom suludih zahteva.

Dete, Crkva, Krštenje, Post
foto: Profimedia

Kada je pročitao šta se od njega tražilo, oduševljenje je splasnulo. Rekao je da su on i njegova supruga upoznali par pre više od devet godina i sprijateljili se sa njima, pa ga nije iznenadilo što ga žele za kuma svom nerođenom detetu.

Među zahtevima je bio i da mora da se krstiti i postane katolik, a detetu da pokloni oko 2 345 254 dinara (oko 18 000 funti).

- Pristao sam, a sutradan mi je ostavio kovertu sa pravnim ugovorom koji sam morao da potpišem - rekao je on. Takođe je bio dužan da prisustvuje svakom katoličkom događaju na kojem dete prisustvuje, kao što su krštenje, ispovest, krizma...

- Morao bih da razmišljam o tome da postanem katolik, dajući detetu najmanje 54676 kuna (oko 500 dolara) za svaki od tih događaja, svaki rođendan i Božić - napisao je.

Dete, Poklon, Nakit, Zlato, Srebro, Krštenje
foto: Shutterstock

Takođe se očekuje da prikupi oko 2 343 813 dinara (oko 18.000 funti) za školovanje deteta do 18. rođendana deteta. Ostalo će, pisano je, obezbediti roditelji. Nakon što je pročitao ugovor, pozvao je prijatelja i objasnio mu da ne može da potpiše ugovor jer je prezahtevan. Prijatelj ga je nazvao sebičnim i blokirao njegov broj i imejl. Njegova supruga takođe, piše Mirror.

- Nema veze, nisam ljuta, samo ne vidim kako sam sebična, a on nije? – zaključio je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:27

KAKAV PEH! Mladina kuma i mledoženjin kum ŠVALERISALI SE NASRED SVADBE! Dohvatili se u KECU, pa GOLI završili MEĐU SVATOVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track