BEBA GA IZVLAČI IZ DEPRESIJE: Bali-beg postaje otac! STIŽE DETE IZ EPRUVETE!
Foto: Profimedia

sreĆA

BEBA GA IZVLAČI IZ DEPRESIJE: Bali-beg postaje otac! STIŽE DETE IZ EPRUVETE!

Pop kultura -

Burak Ozčivit, poznatiji kao Bali-beg, čeka bebu sa suprugom i koleginicom Fahrijom Evdžen. Konačno je potvrđeno da jedan od najpopularnijih turskih glumaca postaje tata u aprilu sledeće godine.

foto: Printscreen

Njihovi prijatelji potvrdili su za turske medije da je glumica u prvom tromesečju trudnoće i da je par veoma srećan. Šuška se da je lepa glumica otišla na vantelesnu oplodnju. Vest da je Fahrije trudna obradovala je buduće roditelje, koji se već pripremaju za dolazak bebe. Glumica je napravila promene u načinu života i ishrane. Zbog trudnoće, zvezda serije "Kad lišće pada" koristi isključivo organske namirnice, a više se odmara i relaksira se.

foto: Instagram screenshot

Inače, mediji su nedavno brujali o Burakovom povlačenju iz glumačkog posla, a razlog za to bila je depresija. 33-godišnji turski lepotan navodno se borio sa anksioznošću zbog teškog perioda koji je prolazio kad se njegov otac razboleo. Glasine o Fahrijinoj trudnoći počele su još pre mesec dana, nakon što se pročulo da je glumica otkazala neke ponuđene projekte i da se retko pojavljuje na javnim događajima.

Podsetimo, par je od početka svoje veze intimne detalje držao pod velom tajni, a nisu veliku pompu pravili ni posle venčanja. Burak i Fahrije upoznali su se na snimanju serije "Grmuša", kada je on još uvek bio zauzet. Posle tri godine veze venčali su se 2017.

foto: Instragram/Printscreen

Zahvalan ženi Uz nju naučio šta je prava ljubav

Nakon što se saznalo da su otpočeli vezu, Burak je raskinuo prethodnu veridbu, a za medije je objasnio šta ga je privuklo kod Fahrije. "Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje. Slušala je o mom bolu, a onda su se emocije probudile i poželeo sam da budemo zajedno. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam želeo da gubim glavu. Fahrije me je uverila da prava ljubav ipak postoji."

Kurir. rs / Marija Trajković / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track