KAJLI DŽENER BI ZBOG OVOGA MOGLA DA ZAVRŠI U ZATVORU?! Sumnja se da ipak nije milijarderka, a evo i ZAŠTO!
Foto: Profimedia

šok

KAJLI DŽENER BI ZBOG OVOGA MOGLA DA ZAVRŠI U ZATVORU?! Sumnja se da ipak nije milijarderka, a evo i ZAŠTO!

Pop kultura -

Strani mediji bruje o tekstu sa Forbsovog portala koji je ispunjen tvrdnjama da Kajli Džener zapravo nije milijarderka, te da bi laži kojima se poslužila da bi je tako prozvali mogle koštati slobode. "Isplela je mrežu laži o podacima kompanije", "naduvala' je veličinu posla i uspeha", a ni u isplati poreza nije bila poštena, piše u tom tekstu, a njen advokat napominje da bi sve to Kajli moglo da baci u ozbiljne zakonske nevolje.

"Moja pretpostavka je da će, minimum, SEC (Komisija za razmenu hartija od vrednosti) započeti ono što oni zovu neformalnom istragom, a onda će možda to dostići nivo formalne istrage, koja će dovesti do sudskog poziva", izjavio je za strane medije advokat Jan Handzlik, pa nastavio: "Ako Ministarstvo pravde odluči da ovo postane krivični slučaj... ako dođe do osuđujuće presude, to bi moglo da uključi i zatvorsku kaznu za sve osobe koje su odgovorne", istakao je bivši savezni tužilac.

"Ne znamo postoji li ovde nešto što nije vidljivo okom. Ali, uzimajući u obzir optužbe, sigurno postoji osnova da se sprovede istraga koja će možda da napreduje u izvršnu akciju i krivično gonjenje", dodao je on.

Šokirana tvrdnjama, Kajli Džener se nakon spornog teksta oglasila na svom Tviteru.

"Sa čim se ja budim... Mislila sam da je ovo ugledan sajt... Sve što vidim su brojne netačne izjave i nedokazane pretpostavke. Nikada nisam tražila nikakvu titulu, niti sam pokušavala da lažem", a onda je i nastavila: "Čak i stvaranje poreskih prijava koje su verovatno falsifikovane', to je vaš dokaz? Znači samo mislite da su falsifikovane? Kao, šta zapravo čitam... Ali okej. Blagoslovena sam, imam prelepu ćerku i uspešan posao i ide mi perfektno dobro."

"Trenutno mogu da napravim listu od 100 stvari koje su važnije od utvrđivanja koliko novca imam", ispisala je Kajli, pa tako pokazala da i ne brine mnogo.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/DailyMail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track