kraj braka

ĆERKA SLAVNE GLUMICE SE PORODILA KOD KUĆE PA POTPISALA RAZVOD! Niko ne veruje šta je uradio fudbaler nekoliko sati posle toga

Pop kultura -

Eva Amuri je glumica i blogerka koja je uzburkala javnost neobičnom pričom koja se odigrava poslednjih nekoliko meseci.

Naime, ćerka Suzan Saradon se u martu ove godine porodila i donela je na svet sina Matea u svom domu. Na instagram je odmah objavila fotografiju sa novorođenom bebom, dvoje starije dece i sada već i bivšim suprugom Kajlom Martinom, nekadašnjim fudbalerom.

foto: Profimedia

Bivši par je saopštio je da su se razveli nakon osam godina braka u januaru prošle godine kada je Eva već bila u drugom stanju, a razvod je potpisala posle porođaja, te je tada okačila fotografiju.

Svet je bio šokiran činjenicom što su vest o braku i odvojenom životu objavili mesec dana nakon što su otkrili da čekaju i treće zajedničko dete.

Eva je od samog početka na svom blogu pričala o problemima sa kojima se susreće u bračnom životu, ali niko nije ni slutio da će se ova ljubavna priča okončati rastankom.

Ipak neverovatan razlog i nepremostiva prepreka je bila ta što je Eva više vremena posvećivala deci, dok se Kajl i nije trudio puno oko njih.

- Naša porodica kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, doneli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i srećni što ćemo odgajati troje naše predivne dece kao bliski prijatelji, i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je decenija provedena zajedno donela - poručila je ona tada.

Iz svih ovih razloga Kajl nije bio s njom za vreme kućnog porođaja, već su joj podršku pružile drugarice, babice.

Ali, nakon što se dečak rodio, tata je odmah došao da ga vidi. Između toga se desilo i potpisivanje razvoda što mnogi nisu mogli da razumeju. Od tada Eva na svom Instagramu neprestano deli porodične fotografije, na kojima njena starija deca poziraju s najmlađim bratom, a fanovi je neprestano časte komplimentima kako su savršena porodica.

Kurir.rs/Blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track