Najnovije vesti

OVA 3 ZNAKA BAŠ NEMAJU SREĆE SA NOVCEM Jedni su neodlučni, drugi samokritični, a treći su praznog novčanika jer propuštaju prilike
Foto: Shutterstock

tako zvezde kažu

OVA 3 ZNAKA BAŠ NEMAJU SREĆE SA NOVCEM Jedni su neodlučni, drugi samokritični, a treći su praznog novčanika jer propuštaju prilike

Pop kultura

Ako nemate sreće kada je reč o novcu i nikako vam ne ide od ruke, verovatno ste u horoskopskom znaku nešto od ova tri znaka.

Naime, ovo je lista znakova kojima je najteže da se obogate:

Blizanci

Njihova neodlučnost se ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog što će obući ili spremiti za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta neodlučnost može da ih skupo košta, jer drugi imaju retko strpljenja da ih čekaju da se odluče i odaberu između više opcija, kada im se ukaže važna životna prilika.

Dok oni razmišljaju, neko ko je odlučniji može da im "ukrade" dobru šansu.

blizanci, horoskopski znak
foto: Shutter

Vage

One su jako kritične kako prema drugima tako i prema sebi samima, često i sumnjaju da su sposobne da obave neki posao, pogotovo ako osećaju da postoji odrerđeni rizik. Umesto toga uveriće sebe da nisu u stanju da zarade mnogo novca i tako će sabotirati sebe.

novac
foto: Dado Đilas

Ribe

Ovaj znak voli odmeri opcije i to je često dobro, ali ih to može i ograničavati kad treba da preduzmu veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu zbog posoledica. Pripadnici ovog znaka voleli bi da ostvare nešto veliko, ali se boje da će sve završiti loše pa često odustanu u startu.

ribe, horoskopski znak
foto: Shutter

Kurir.rs/Your Tango

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...