SIN JOJ SE UBIO PRE NEKOLIKO DANA Pevačica primljena u bolnicu: Mislite da sam fina jer znam da pevam, a uopšte nisam, uništim sve
Foto: Profimedia

strašno

SIN JOJ SE UBIO PRE NEKOLIKO DANA Pevačica primljena u bolnicu: Mislite da sam fina jer znam da pevam, a uopšte nisam, uništim sve

Pop kultura -

Pevačica Šinejd O'Konor je primljena u bolnicu nakon tragične smrti sina.

Ona je veoma otvoreno govorila svojim fanovima na društvenim mrežama o bolu i posledicama gubitka sina.

Šinejd O'Konor
foto: Printscreen/Youtube

Šejn je imao samo 17 godina kada je tragično oduzeo sebi život. Šinejd (55) je u četvrtak uveče objavila na Tviteru da oseća da "Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim moje", dok je svojim pratiocima rekla da je u bolnici nakon što je takođe razmišljala da okonča svoj život.

- Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živeti bez njega. Sve što doatknem, uništim. Ostala sam zbog njega , a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, a nisam - napisala je Šinejd.

Posle dva sata je objavila drugi tvit.

- Žao mi je. Nisam to trebala da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vreme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje - stoji u poslednjem tvitu na Šinejdinom profilu.

Njen sin Šejn je nađen mrtav 7. januara nekoliko dana pošto je prijavljen njegov nestanak. Takođe, Šinejd je podelila i informaciju da je Šejn planirao svoju sahranu mesec dana pre nego što se ubio. Ona je napala institucije koje se bave mentalnim zdravljem u Irskoj i koje su čuvale njenog sina, da bi se zatim izvinila i povukla sve komentare. Izjavila je da je njen sin oduzeo sebi život posle narušenog mentalnog zdravlja i borbe.

Šinejd O'Konor
foto: Profimedia

Sama Šinejd je tokom godina imala mnogo ispada u javnosti, a jedan je i taj da je promenila ime u Šuada Davit i prešla u islam. Takođe, njen sin je bio Hindu pa će biti sahranjen po tim običajima gde sahrani prisustvuju samo otac i majka, a Šejn je to takođe napisao u svojim suicidalnim beleškama.

Da podsetimo, njen sunovrat je krenuo kada je devedesetih u toku emisije uživo (Saturday night live) pocepala sliku pape Jovana Pavla II i rekla da se treba boriti protiv zlostavljanja dece u katoličkoj crkvi (dok je izvodila pesmub Boba Marlija, umesto reči rasizam je upotrebila "child abuse". sve se desilo oktobra 1992. godine, a iako joj je taj potez uništio karijeru, Šinejd ne žali što je to uradila.

Šinejd O'Konor
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track