OSVOJIO JE PUBLIKU ULOGOM SIMPATIČNOG GEJA: Niko ne zna da je poznati glumac u vezi s rediteljkom NAJKONTROVERZNIJEG srpskog filma
Foto: Printscreen YouTube

KRIJU PRIVATNI ŽIVOT

OSVOJIO JE PUBLIKU ULOGOM SIMPATIČNOG GEJA: Niko ne zna da je poznati glumac u vezi s rediteljkom NAJKONTROVERZNIJEG srpskog filma

Pop kultura -

Uvek simpatični Miloš Samolov je lice koje je uvek rado viđeno. Svoj privatni život dobro skriva, međutim, ono što nije ostalo skriveno je njegova veza sa rediteljkom Majom Miloš.

U filmu "Parada" je osvojio publiku širom regiona ulogom simpatičnog homoseksualca Radmila, ali pamtimo ga i kao Burgiju iz filma "Kad porastem biću kengur", kao i ulogama u serijama "Mile protiv trancizije" ili "Senke nad Balkanom".

Miloš Samolov
foto: Damir Dervišagić

Upisao je Akademiju umetnosti u Novom Sadu i diplomirao u klasi Mire Banjac. Od 2002. pa do danas bio je veoma aktivan i na filmu i na televiziji, ali i u pozorištu. Zapravo u većem broju pozorišta.

Glumio je u Ateljeu 212, u pozorištu "Boško Buha", u "Zvezdari teatru", Kruševačkom pozorištu, Kraljevačkom pozorištu, pozorištu Puž, u teatru Kult i trupi Topredo.

Miloš Samolov
foto: Dragan Kadić

Možda zvuči da je lako zadobiti naklonost publike. "Izađeš na scenu i to je to?". Mnogo je više od toga. Potrebno je sve ono što ima Miloš, talenat, harizmu, šarm, tako retku jednostavnost. I sve to žene kod muškaraca, pa bilo da je glumac ili ne, obožavaju.

Miloš Samolov je i dosta tajanstven makar kada je u pitanju njegov privatni život. Ono što nije ostalo sakriveno, to je njegova veza sa rediteljkom Majom Miloš.

Miloš Samolov, Maja Miloš
foto: Dragan Kadić

Talentovana i avangardna umetnica, koja je režirala film "Klip", i glumac 2014. su dobili sina kom su dali ime Vuk. Rediteljka trenutno snima i svoj drugi film "Pepeljuga".

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

02:15

VIDA OGNJENOVIĆ: Zbog korone umetnici GUBE sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track