HARI I MEGAN U PANICI: Plaše se da će CEO SVET čuti šta su rekli o Čarlsu! Otkazuju SVOJU SERIJU, a kralj ih je OVAKO MATIRAO!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

OKOLNOSTI SU SE PROMENILE

HARI I MEGAN U PANICI: Plaše se da će CEO SVET čuti šta su rekli o Čarlsu! Otkazuju SVOJU SERIJU, a kralj ih je OVAKO MATIRAO!

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl prave dramatičan preokret u svojim nadolazećim projektima nakon smrti kraljice Elizabete II. Žele da promene neke delove svoje dokumentarne serije o kraljevskoj porodici.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više od godinu dana rade na dokumentarnoj seriji u sklopu višemilionskog ugovora s Netflixom. Iz Netflixa su se nadali emitovanju dokumentaraca u decembru nakon pete sezone serije "Kruna". Page Six sada piše da par želi još izmena željno iščekivane serije, koju bi zbog toga potencijalno odložili za kasnije u 2023. godini.

kralj Čarls III, kralj Čarls
foto: Stephane De Sakutin / MirrorPix / Profimedia

Harijevi memoari, prvobitno planirani za objavljivanje u novembru, već su odloženi za sledeću godinu. Mnogi kraljevski stručnjaci rekli su da će Harijev otac, kralj Čarls III, odložiti davanje titule princa i princeze njihovoj deci Arčiju (3) i Lilibet (1) dok ne izađu njihovi razni medijski projekti.

Iako su Saseksovi bili deo uobičajenog procesa uređivanja serije mnogo pre kraljičine smrti, izvori kažu da par želi da izbaci ili umanji većinu onoga što su rekli o Čarlsu, Kamili, princu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt Midlton.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

- Mnogo pregovaraju. Čujem da Hari i Megan žele da se serija zadrži do sledeće godine, žele da odugovlače, žele da odustanu - poručio je izvor.

- Netflix je želeo da pripremi seriju za strimovanje u decembru. Postoji veliki pritisak na izvršnog direktora Netflixa, Teda Sarandosa, da završi ovu emisiju - dodao je drugi izvor.

Iako su Hari i Megan bili u središtu kraljičine sahrane, odnosi s kraljevskom porodicom i dalje su narušeni. Kao članovi kraljevske porodice koji ne rade, degradirani su na kraljevskoj veb stranici, iako je Hari još uvek peti u liniji nasleđivanja, a slede ga njegova deca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track