UŠAO SAM U KLIMAKS, IDEM U TURSKU PO NOVE ZUBE, A OVO ĆU DA OPERIŠEM: Robi Vilijam otkrio DETALJE borbe sa MUŠKOM MENOPAUZOM
Foto: EPA / Felipe Trueba

nije mu lako

UŠAO SAM U KLIMAKS, IDEM U TURSKU PO NOVE ZUBE, A OVO ĆU DA OPERIŠEM: Robi Vilijam otkrio DETALJE borbe sa MUŠKOM MENOPAUZOM

Pop kultura -

Slavni pevač Robi Vilijams otkrio je da se suočava sa andropauzom, kako se zove klimaks kod muškaraca, a kako on slikovito naziva “manopause". Poručio je da mu se kosa stanjuje, libido smanjuje, i da ga muče letargija i nesanica. Muzička zvezda napomenula je da je njegov nekadašnji stil života takođe uzeo danak, ali i da planira da poseti plastičnog hirurga.

Robi Vilijams napuniće u februaru 50 godina, rekao je da je izmoren i lišen važnih hormona.

- Kosa se proredi, testosteron je napustio zgradu, serotonin zapravo nije tu, a dopamin je odavno rekao zbogom. Potrošio sam sve prirodne dobre stvari. Dobio sam klimkas. Moja ćerka mi kaže: "Tata je lenj". Ne sviđa mi se taj izraz "lenj" jer su me tako opissvali kada sam bio mlađi. Stvarnost je da sam je*eno iscrpljen onim što sam sebi učinio devedesetih i delimično 2000-ih - rekao je za The Sun.

Robi Vilijams
foto: Perry Smylie / MirrorPix / Profimedia

Vilijams je u susret Netflksovom dokumentarcu o sebi rekao da je pobedio zavisnost od tableta za spavanje, ali da ima čudan ritam spavanja:

- Mogu bilo šta da promenim.

Pevač je rekao da je gledanje dokumentarca za njega bilo kao da posmatra “traumatičnu automobilsku nesreću u usporenom snimku. . . nestvarno".

Dokumentarac prikazuje nikad viđenje slike kako se on drogira i konzumira alkohol. To je zabeleženo dok je bio član benda "Take That".

Kakvu to plastičnu operaciju želi Robi Vilijams

The Sun piše da Ribija Vilijamsa možete pitati bilo šta: "Da li je ikada imao intiman momenat sa nekim članom Take That?", na šta on odgovara: "Ne".

"Ko je najpoznatija žena sa kojom si spavao"- "Reći ću ti kasnije", “Jeste li ikada imali poremećaj ishrane?- "Imao sam ih sve", odvijao se razgovor.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

A botoks, plastične operacije? Dok je trajalo snimanje dokumentarca, producenti su zabranili Robiju da odlazi na tretmane botoksom kako se ne bi narušio kontinuitet priče. Ali pre toga...

- Primio sam botoks. Ne mogu sada da se ljutim (zbog ukočenih mišića). Ajda mi kaže da bi trebalo da se doda još malo i biće tako - otkrio je pevač koji je u braku sa Ajdom Filed.

Planira da ode na operaciju zatezanja vrata koja košta 20.000 funti i da navi nekoliko "ćurećih zuba".

Rekao je da se slika o plastičnim operacijama u javnosti zasniva na lošim primerima, a da je zapravo 90 odsto javnih ličnosti imalo određene korekcije i to one dobro urađene koje se i ne primećuju.

- Takođe odlazim na korekciju zuba Turskoj, tražim ljude koji prave najbolje zube. Želim da da mi kažu: "Oh, nisam znao da ćeš to učiniti... Ne želim TV zube. Uradiću to kao i zatezanje vrata. To poklanjam sebi sledeće godine. Treba samo malo sebi pomoći, to je sve. Oko Božića idem na konsultacije, moj poklon za 50. rođendan samom sebi.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

Šta je to muški klimaks?

Muška menopauza ili andropauza može se razviti kod muškaraca u kasnim 40-ima i ranim 50-ima. Tipični simptomi uključuju promene raspoloženja, gubitak seksualnog nagona i mišićne mase, poteškoće sa spavanjem i loše kratkoročno pamćenje. Polagano opadanje nivoa testosterona može da bude jedan od uzročnika, kao i hipogonadizam, gde testisi proizvode malo ili nimalo hormona.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track