VISI NAGLAVAČKE U BIKINIJU, SEVA NA SVE STRANE: Najseksipilnija žena na svetu izgleda vrhunski KAKO GOD DA OKRENEŠ, detalji su ŠOK
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŠOKANTNO

VISI NAGLAVAČKE U BIKINIJU, SEVA NA SVE STRANE: Najseksipilnija žena na svetu izgleda vrhunski KAKO GOD DA OKRENEŠ, detalji su ŠOK

Pop kultura -

Holivudska miljenica, glumica Sidni Swini (26) izgleda senzacionalno kako god okreneš. Doslovno!

Mlada zvezda serije "Euphoria" pozirala je naopačke u traper izdanju koje je uključivalo kratke pantalonice i traper jaknu ispod koje je nosila samo crni gornji deo bikinija koji je otkrivao njen raskošni dekolte.

Na jednoj fotografiji visi naglavačke s okvira vrata svog automobila, a lice je prekrila narančastom Miu Miu torbicom čija se vrednost procenjuje na otprilike 2.300 eura.

Podsetimo, mlada glumica na svetskoj sceni postala je simbol lepote koji neki podržavaju, a neki ne razumeju. Sidni je u poslednjih nekoliko godina postala miljenica Holivuda i pojavila se u nizu hit filmova i TV serija. Tako smo je 2018. godine mogli gledati u ulozi Eden u seriji "Sluškinjina priča", godinu dana kasnije dobila je ulogu u filmu Kventin Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", a zatim je usledila uloga Kesi Hauvard u HBO drami "Euphoria". Godine 2021. dobila je glavnu ulogu u još jednoj HBO seriji - "Beli lotos".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/J.M.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track