(FOTO) POSLE SMRTI LEGENDARNOG PEVAČA: Nestala je sada OPET PEVA i izgleda JEZIVO!
Foto: Profimedia

Vratila se, ali izgleda zapušteno

(FOTO) POSLE SMRTI LEGENDARNOG PEVAČA: Nestala je sada OPET PEVA i izgleda JEZIVO!

Pop kultura -

Kortni Lav je američka glumica i muzičarka. Njena karijera pevačice i tekstopisca je doživela vrhunac tokom 90-ih godina, dok je u 2000. veću popularnost imala kao glumica, ostvarivši uloge u nekoliko poznatih filmova, poput "Čovek na Mesecu", iz 1999. godine i "U zamci", iz 2002. godine.

Pored toga što je bila javna ličnost, zainteresovanost medija za nju je naglo porasla kada je započela vezu sa pevačem Kurtom Kobejnom 1991. godine.

Par se venčao u februaru 1992. i dobio ćerku 6 meseci kasnije.Njihov bračni život je bio prepun skandala i glasina o konzumaciji droge. Tragedija se desila samo 3 godine kasnije od venčanja, kada je Kurt počinio samoubistvo 1994. godine i upucao se u njihovoj kući. U tom trenutku je Kortni bila na rehabilitaciji, a od smrti njenog supruga postala je veoma omražena od strane velikog broja fanova preminulog Kobejna.

KORTNI LAV SE TRUDILA DA SAKRIJE OVE FOTKE: Ovde se ubio Kurt Kobejn!

"Čini mi se da je izgledalo kao da je osuđeno na propast, ali to se nije primećivalo na dnevnom nivou. Vozili smo bicikle, kampovali smo... Bili smo sasvim normalni", izjavila je Kortni u jednom intervjuu.

Posle njegove smrti, čini se, nije uspela da se oporavi. Javnost je viđala u zastrašujućim izdanjima, što su dodatno pogoršale glasine da se drogira. Njena karijera je bila u velikom padu, a mnogi su sugerisali da je odustala od muzike.

OVO SU NAJGORI RODITELJI HOLIVUDA: Bludničili s decom, opijali se i drogirali...

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Međutim, činilo se da je Kortni na putu oprovka, kada je 2010. godine izdala album i singlove, jedan u 2014. drugi u 2015. godini. Njena nova fotografija ipak pokazuje da se vratila starim porocima, jer izgleda zaista zastrašujuće, a mnogi komentarišu da nikada lošije nije izgledala.

Pevačica izgleda zaista izmoreno, a njeni fanovi su izuzetno zabrinuti za zdravlje 52-godišnje Kortni. Mediji opet spekulišu o zloupotrebi droge i narkotika, čime neminovno srlja u situaciju iz koje joj možda neće biti povratka.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track