MOŽDA NIJE BAŠ ONAKO KAKO JE REKLA: Amber Herd obrisala dokaz posle incidenta sa Džonijem
Foto: Profimedia

Optužila ga za zlostavljanje

MOŽDA NIJE BAŠ ONAKO KAKO JE REKLA: Amber Herd obrisala dokaz posle incidenta sa Džonijem

Pop kultura -

Amber se na sudu pojavila sa modricom ispod oka za koju je tvrdila da joj je naneo Dep kad se pojavio pijan i drogiran u njihovom domu.

Glumica Amber Herd optužila je supruga, glumca Džonija Depa da je fizički nasrnuo na nju i zadao joj modrice ispod oka, a samo dan nakon što se ovaj incident desio na društvenoj mreži je objavila selfi na kojem pozira nasmejana.

Međutim, više ga ne možete videti na njenom profilu.

Amber se pojavila na sudskom saslušanju sa modricom ispod oka za koju je tvrdila da joj je naneo Dep kad se u subotu pojavio pijan i drogiran u njihovom domu.

Ona je zatražila zabranu prilaska glumcu, i u sudskim dokumentima navela da živi u strahu da će se on pojaviti nenajavljen u njihovom domu i ponovo joj nauditi.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Ali, izvori blisku Depu za TMZ su rekli da glumica ne govori istinu, a kao dokaz vide fotografiju koju je ona objavila na Instagramu u nedelju, samo dan nakon incidenta.

Na selifiiju pozira nasmejana sa prijateljicama Amber Valetom i Amandom de Kadenet, koja je tog dana proslavljala rođendan.

Deo njenog lica koji bi trebalo da je u modricama ne vidi se od kose, a fotografija više nije na njenom Instagramu pošto ju je glumica u međuvremenu obrisala.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track