NE UBIJAJTE ŠON BINA: Peticija na internetu da se glumac poštedi u filmovima

Ne doživi kraj filma

NE UBIJAJTE ŠON BINA: Peticija na internetu da se glumac poštedi u filmovima

Pop kultura -
Tako je Binov lik "poginuo" u preko 20 projekata na različite načine, a njegovi obožavatelji su odlučili da se tome stane na kraj

Jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda Šon Bin, često završava svoje učešće u filmovima i serijama ranije, jer skoro uvek njegov lik bude eliminisan pre samog kraja.

Tako je Binov lik "poginuo" u preko 20 projekata na različite načine, a njegovi obožavatelji su odlučili da se tome stane na kraj. Oni su putem društvenih mreža osnovali peticiju, u kojoj zahtevaju da se ova praksa ukine, a njoj su se priključile i njege Šonove kolege poput Kifera Saterlenda. "Umirao sam na mnoge načine i možda je kvalitet mog "talenta" presudio u tome da me često i eliminišu sa ekrana. Najviše mi se sviđala moja smrt u "Gospodaru prstenova".

Bila je veličanstvena.", rekao je Šon Bin. Njegovi obožavatelji su čak napravili i majice sa porukom "Poštedite Šon Bina", koje se prodaju rekordnom brzinom. Međutim, obožavatelji će ponovo ostati razočarani jer je Binov sledeći angažman u filmu "Julije Cezar", a nije tajna da njegov lik umire u trećem činu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track